Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws

Normaal eind van de week doen we wat verzamelen maar we wilden de volgende nieuwtjes alvast met je delen

 

Nieuwe Spiderman bekend!!!

Tom Holland die eerder zwaar indruk maakte als de oudste zoon van Naomi Watts en Ewan McGregor in the Impossible zal de nieuwe Peter Parker aka Spiderman worden. In Captain America: Civil War zal hij voor het eerst zijn opwachting maken voordat er in 2017 weer een stand alone Spiderman film zal uitkomen. Voor die tijd zal Tom Holland later dit jaar te zien zijn in In The Heart of the Sea naast Chris Hemsworth (Thor).

 

Ondertitel Independence Day 2 bekend.

Het vervolg op de hit uit 1996 heeft als subtitle Resurgence meegekregen. Verder is bekend geworden dat Jeff Goldblum terug keert als David Levinson die nu aan het hoofd is van een organisatie welke zich bekommert om de veiligheid van de aarde. Verder keren ook Brent Spinner ( als Dr Okun) en Vivica A. Fox (als Yasmine die het stripperleven heeft verruilt voor dat van verpleegster) terug. Selma Ward zal de vrouwelijke president spelen, zal de volwassen zoon van Will Smith zijn karakter Steven Hiller spelen en Maika Monroe zal te zien zijn als geheim agent. Kortom het beloofd weer pulp van de bovenste plank te gaan worden en ik ben vooral benieuwd hoe Rolland Emmerich nu weer de halve wereld de vernieling in gaat helpen.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Paranormal Activity 5 wordt de laatste in de reeks

Dat zegt althans producent Jason Blum. Hij wilde het graag kwijt voordat deel vijf met de titel The Ghost Dimension uitkomt. Als reden geeft hij dat ze het gegeven niet verder wilde uitmelken en de Paranormal Activity reeks als een sterke reeks in de horrorfilm geschiedenis willen achterlaten. Deel vijf zal de antwoorden geven op vragen die de vorige delen hebben opgeroepen, we zijn benieuwd.

 

Hannibal stopt na derde seizoen

NBC heeft aangegeven dat na het net begonnen derde seizoen van Hannibal. De topserie komt steeds dichter in de buurt van de films en daar schijnt het probleem te zitten. De rechten van de filmpersonages zoals Clarice Sterling( destijds door Jodie Foster en later door Julliane Moore vertolkt) Vele fans zijn zwaar teleurgesteld (wij zijn daar een van), maar er is mogelijk heid dat de serie onderdak zal vinden bij een streaming site zoals Amazone die de serie nu ook exclusief streamt. Duimen dus met z’n allen!!!!

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar