Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws

De filmwereld en TV-wereld staat nooit stil en nu in San Diego Comic-Con is begonnen worden we overspoeld met nieuwtjes. We nemen jullie mee in de wereld van de Sci-Fi en fantasie nieuwtjes en proberen daar tussen door ook nog wat andere dingen in te proppen.

 

Star Wars nieuws

Afgelopen week kwam al naar buiten dat de makers voor deel 8 op zoek zijn naar een Aziatische Jedi. Hiervoor hebben ze waarschijnlijk Donnie Yen op het oog om een beetje Kung-Fu in het Star Wars Universum te pompen. Het kan echter ook zijn dat hij voor de Star Wars spin-off Rogue Nation gepolst is of misschien wel in beide films zal verschijnen.

de eerste fake foto’s zijn al gemaakt om Donnie Yen zij Star Wars rol

 

Naast dit nieuws is er ook officieel naar buiten gekomen dat er een Han Solo spin-off zal gaan komen welke in 2018 uit moet komen. Welke jonge acteur de jonge Han Solo moet gaan vertolken is niet bekend maar wel dat Christopher Miller en Phil Lord (o.a. The Lego Movie en 21 Jump street) de regie op zich zullen nemen.

Nu op zoek naar een jonge versie van Harrison Ford voor deze spin-off

Spiderman reboot nieuws

Nu de kogel door de kerk is wat betreft de nieuwe Spiderman vertolker word er nu naar de overige rollen gekeken en een van de belangrijkste is die van Aunt May natuurlijk. Het lijkt er hierbij op dat Aunt May een aardige verjongingskuur krijgt. Marisa Tomei (stiekem toch alweer 50jaar) is toch alles behalve een oud omaatje is zoals Aunt May in de ander Spiderman film is uitgebeeld.

En zeg nou eerlijk toch wel apart dat de eerste Aunt May qua uiterlijk de Oma van de nieuwe kan zijn

De kracht van Pixar’s Inside Out

Inside Out kwam in de tweede week van Jurassic World uit en moest in zijn eerste 2 weken genoegen nemen met een 2de plek achter de megablockbuster. In zijn derde week heeft Inside Out, ondanks het uitkomen van nieuwe titels als Terminator Genisys en Magic Mike XXL en het sterk presterende Jurassic World, de top positie in de Amerikaanse Box-Office gegrepen. Komende week zal het hoogstwaarschijnlijk het onderspit delven tegen de Minions die in Amerika de omgekeerde weg bewandeld en deze week pas uitkomt (waar Inside Out volgende week pas in Nederland uitkomt)

Gaat Ben Affleck een eigen stand alone Batman film maken?

Ben Affleck lijkt definitief het DC comics universum in te gaan na er plannen zijn voor een stand alone film die hij ook nog zelf wil schrijven en mogelijk ook wil regisseren.

Ben Affleck lijkt na Batman vs Superman: Dawn of Justice(2016), Justice League (2017) en natuurlijk Suicide Squad(2016) de smaak te pakken te hebben. Eerst is hij voorlopig zoet met een ander project nu zijn volgende regieklus Live By Night groen licht heeft gekregen. Het zal dus zeker pas 2018 zijn voordat er een nieuwe Batman film zal verschijnen.

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar