Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws week 19

Vorige week was het grootste nieuws dat er een nieuwe Han Solo gecast is en dat Tom Hooper zich na Les Miserables ook aan de legendarische mmusical Cats gaat wagen. Maar ook deze week is er al weer genoeg te melden. Hier alvast een update welke in de loop van de week weer verder wordt uitgebreid.

Jack Black en Kevin Hart officieel bevestigd voor Jumanji Remake

Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft voor zijn Jumanji remake twee grotere namen kunnen toevoegen aan de cast. Zowel Jack Black en Kevin Hart zijn nu officieel bevestigd voor de remake waar dit najaar de opames voor beginnen.

The Magnificent Seven komt wereldwijd op IMAX uit.

IMAX is doorgans gereserveerd voor grafisch gezien de mooiste films, wat inhoud dat er vaak grote animatietitels en actie-, avontuur- en science fictionknallers te zien zijn op dit formaat. Westerns lijken zich daar toch minder voor te lenen, maar daar komt verandering in. The Magnificent Seven zal wereldwijd ook op IMAX formaat uitgebracht gaan worden.

Zorro komt terug!!!

11 jaar na het toch wat teleurstellende The Legend of Zorro is bekend gemaakt dat de gemaskerde zwaardvechter terug zal keren op het witte doek. Gael Garcia Bernal (o.a. The Motorcicle Diaries) is inmiddels gecast voor de titelrol en Jonas Cuaron (zoon van Alfonso ‘Gravity’ Cuaron ) zal het script en de regie op zich nemen. Tot nu toe is er weinig bekend van het project alleen gaat het gerucht dat er wordt afgestapt van de 19de eeuwse setting waarin Zorro zich altijd heeft afgespeeld en zal er gekozen worden voor een meer futuristische setting. Uiteraard zal mag dat niet ten kosten gaan van de zwaardvecht skills waar deze gemaskerde wreker toch altijd om bekend staat.

Dylan O’ Brien in gesprek om hoofdrol American Assassin

Ondanks dat de opnames voor het derde deel van The Maze Runner stil liggen in verband met zijn verwondingen is het allerminst stil rondom Dylan O’Brien. Hij is gesprek om naast Michael Keaton de hoofdrol te spelen in American Assassin, een verfilming van het boek van Vince Flynn. Het verhaal draait om een van de meest gevreesde trainings officiers (Keaton) welke met een getraumatiseerde recruit (O’Brien) en een lokale turkese agent moet zien te voorkomen dat er een mysterieus figuur een derde wereldoorlog weet te ontketenen in het Midden-Oosten.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar