Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws week 20

Nieuwe week en we gaan verder waar we de afgelopen weken mee begonnen waren en dat is een rits aan filmnieuwtjes op een rij zetten voor jullie.

Taylor Kitsch en Jeff Bridges in waargebeurd brandweer epos

Jeff Bridges en Taylor Kitsch zijn toegevoegd aan de cast voor een Brandweermannenfilm waar James Badge Dale, Josh Brolin en Miles Teller ook al deel van uitmaken. In deze film wordt het verhaal verteld hoe Granite Mountain brandweermannen proberen te voorkomen dat bosbranden een stad bereiken met alle gevolgen van dien. In het echt waren er 19 brandweermannen om het leven gekomen waardoor zeker lijkt dat de 5 inmiddels bekende namen ook niet allen de aftiteling zullen halen bij deze film. Joseph Kosinski welke hiervoor Oblivion en Tron: Legacy heeft geregisserd zal de regie op zich nemen.

Michael Keaton mogelijk toch als Schurk in Spiderman’s Homecoming film

Michael Keaton had in een eerder stadium de rol van slechterik voor de nieuwe Spidermanfilm afgeslagen, maar lijkt hier toch op terug te komen. De overeenkomst leek eerst stuk te lopen vanwege geld-issues, onder andere ontstaan door het toevoegen van Robert Downey Jr. aan de cast. Dit lijkt nu opgelost en de producenten kloppen daarom toch weer aan bij Keaton. Michael Keaton is na een aantal magere jaren weer behoorlijk hot na 2 jaar geleden in de grote Oscar winnaar Birdman te schitteren en hij afgelopen jaar een van de hoofdrollen had in de met een Oscar voor beste film bekroonde film Spotlight.

Daniel Craig toch echt klaar met James Bond?

Naar het schijnt heeft Daniel Craig een miljoenen bod afgeslagen om zijn contract als James Bond te verlengen. ij zou volledig klaar zijn met de rol en toe zijn aan andere dingen. Er gingen al eerder geruchten dat Spectre de laatste Bond-film met Daniel Craig zou zijn. De studio dacht Daniel Craig te kunnen overtuigen met een miljoenen bod van 100miljoen exclusief royalties en een producers aandeel in de opbrengsten. Vermoedelijk wilde de schrijvers verder gaan met aartsvijand Blofeld welke in Spectre werd geïntroduceerd. Christoph Waltz verklaarde al eerder dat hij alleen als Blofeld wilde terugkeren wanneer Daniel Craig als Bond zou fungeren. Officieel is er nog niets bevestigd maar er wordt ondertussen al druk gespeculeerd over de opvolger van Daniel Craig waarbij Tom Hiddleston nu als favoriet geld.

Jandino kondigt Bon Bini Holland 2 aan

Bon Bini Holland was met 550.000 bezoekers een van de populairste films in de bioscoop afgelopen jaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er over een vervolg werd nagedacht en deze gaat er ook komen zo is er aangekondigd. De opnames staan gepland voor begin 2017 waarna de film zelf eind 2017 moet uitkomen. Jandino zal wederom in de huid van verschillende typetjes kruipen. Over de rest van de cast is weinig bekend en er wordt op dit moment druk aan het script gewerkt.

Steven Spielberg en Colin Trevorrow slaan opnieuw de handen ineen.

Steven Spielbergs productie maatschappij Amblin Entertainment heeft de rechten verworven van de avonturenfilm Powerhouse. Het script zal geschreven worden door Emily Carmichael en is gebaseerd op een verhaal van Colin Trevorrow. Naar het schijnt zou Emily deze film ook mogen regisseren. Colin had het werk gezien van Emily wiens short gescreend was bij Sundance, Tribeca en SXSW festivals. En na haar uitgenodigd te hebben op de set van zijn eigen nieuwe film The Book of Henry werden de plannen voor Powerhouse steeds concreter.

Transformers 5 heeft titel gekregen met The Last Knight

Het heeft even geduurd, maar de plannen voor Transformers 5 beginnen nu steeds meer vorm te krijgen. Michael Bay zal wederom de regie op zich nemen en Mark Wahlberg zal ook weer terugkeren als Cade Jeager. Misschien wel verrassender is dat Josh Duhamel terugkeert als soldaat Lennox. Tyrese Gibson welke in de eerste drie delen zijn maatje Epps speelde is nog niet bevestigd, maar na openlijk voor de rol gesolliciteerd te hebben bij Michael Bay lijkt dit slechts een kwestie van tijd.

Margot Robbie wil all woman DC superhelden film.

Het schijnt een waar feest te zijn geweest tijdens de opnames voor Suicide Squad en ook de trailers zien er toch veelbelovend uit. Hoewel de film wel gaat voor een PG13(in Nederland 12 jaar en ouder) denk ik dat de film genoeg potentieel heeft (mede omdat Zack Snyder hem niet regisseert) Margot Robbie heeft zich dusdanig vermaakt dat zij nu al een oproep doet voor een All Woman superheldenfilm vanuit DC comics. Hoewel zij in de trailer veel indruk maakt moeten we na het debacle van Batman vs Superman niet teveel op de zaken vooruit lopen. Ondanks dat deze film zijn geld heeft terugverdiend heeft de franchise wel een deuk opgelopen welke nog goed gemaakt moet worden voordat er van verdere uitbreiding gesproken kan worden van het DC Universum. Maar wanneer Suicide Squad wel weet te overtuigen zijn wij uiteraard helemaal voor zo’n film.

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar