Site pictogram Movie Addicts

Movie nieuws week 22

We waren vorige week er even een paar dagen tussen uit dus even niets geupdate, maar deze week zetten we weer een aantal nieuwtjes voor jullie op een rij mocht je deze gemist hebben.

Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 3 toch niet

Na het succes van Pitch Perfect 2 leek het hele team terug te keren voor een derde film inclusief regisseur/actrice Elizabeth Banks. Doordat die laatste het echter behoorlijk druk heeft en krijgt heeft zij bedankt voor de regieklus. Dit was ook mede te wijten aan het uitstellen van de productie waardoor de regie niet meer in haar schema paste. Ze blijft echter wel aan als producente en zal ook in het derde deel de rol van Gail op zich nemen.

Vervolg Sicario komt eraan

De geruchten gingen al snel de ronde dat er een vervolg op het zeer intense Sicario zou gaan komen. Nu wordt er al steeds meer duidelijk over dit project welke zich meer zal gaan richten op het personage van Benicio del Toro uit het het eerste deel. Benicio del Toro en James Brolin zullen beide terugkeren in het vervolg, welke helaas niet door Denis Villeneuve geregisseerd zal worden. De producenten hebben nu Stefano Sollima op het oog om het vervolg te regisseren welke de titel Soldado zal dragen wat Spaans is voor Soldaat.

Jake Gyllenhaal in Ubisoft’s The Devision

Gameverfilmingen zijn altijd maar matig succesvol, maar daarom niet minder populair om te maken. Jake Gyllenhaal schijnt na zijn Prince of Persia verfilming ook nog niet klaar te zijn met het genre aangezien hij nu gelinkt woordt aan Tom Clancy’s  the Devision welke verkoop records aan het breken is voor Ubisoft.

In The Devision ben je een agent van een Homeland Security afdeling welke simpel ekend staat als the Devision. Jij moet er als speler voorzorgen dat de activiteiten van the Devision worden voortgezet in New York nadat er een Pokken epidemie heeft huisgehouden in New York. Hierbij moet je de oorzaak van de epidemie zien te achterhalen en tegelijk de criminelen welke in opkomst zijn te weerstaan.

T.J. Miller Gecast voor Spielberg’s Ready Player One

T.J. Miller, bekend  van de serie Silicon Valley en zijn rol in Deadpool, heeft een rol te pakken in Ready Player One, het volgende project van Steven Spielberg. T.J. Miller zal een de rol van Number Six, een bounty Hunter, op zich nemen en zal dus te zien zijn naast o.a. Simon Pegg, Tye Sheridan en Olivia Cook en Ben Mendelsohn.

Ready PLayer One is gebaseerd op het boek van Ernest Cline en verteld het verhaal over de nabije toekomst waarbij een groot deel van de mensheid zich liever begeeft in de virtuele wereld van Oasis dan in de echte wereld. Wanneer de uitvinder van deze wereld komt te overlijden stelt hij een fortuin beschikbaar die te bemachtigen is via een zogenaamde ’treasure hunt’ Hier komen uiteraard vele verschillende en ongure type’s op af. Het verhaal centreert zich om de tiener Wade Watts welke gespeeld zal worden door Tye Sheridan. Olivia Cook zal de vrouwelijke hoofdrol op zich nemen en Ben Mendelsohn zal de schurkenrol vertolken.

Brie Larson kanshebber rol Captain Marvel

De volgende superheld welke geintroduceerd moet gaan worden in het Marvel Universum dient zich alweer aan. Er wordt gewerkt aan Captain Marvel, een van de meest populaire vrouwelijke superhelden en de producenten hebben een opvallende naam op het oog voor deze rol namelijk Oscarwinnares Brie Larson(Room, 21 Jumpstreet)

Het hele project staat nog wel in zijn kinderschoenen want er is nog geen script en ook nog geen regisseur voor een eventuele film. Maar zoals bij meerdere helden zal zij eerst haar opwachting maken in een andere Marvel film waardoor een actrice casten in dit geval belangrijker was dan het vinden van een schrijver en/of regisseur.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar