Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws week 23

Summer is here en we worden overspoeld met blockbusters en alsof dat niet genoeg is wordt er ook flink gewerkt aan nieuwe (grote) titels. Wij blijven Hollywood op de voet volgen en lichten elke week er een aantal nieuwtjes voor jullie uit.

Suicide Squad toch PG-13 (12 jaar en ouder)

Vele hadden gehoopt dat Suicide Squad net als Deadpool de R-Rated (16+) zou krijgen, iets wat niet geheel onlogisch zou zijn gezien de film vanuit het perspectief van schurken verteld wordt. Komt Warner Bros weer lef tekort of heeft de film ternauwernood de keuring overleefd om de door Warner bros o zo gewilde PG-13 status te krijgen. In augustus zullen we zien of Suicide Squad teveel is afgezwakt en de tweede mispeer van Warner Bros wordt of dat de film toch edgy genoeg is om het grote publiek te verrassen en de nare smaak van Batman v Superman weet weg te spoelen.

Tom Hiddleston toch niet nieuwe James Bond?

In een interview is Tom Hiddleston ingegaan op de geruchten dat hij mogelijk de volgende James Bond zou gaan worden. Hij gaf ten eerste aan dat volgens hem de rol op het moment niet eens vacant is zoals de geruchten gaan. Het gegeven dat Susanne Bier regisseur bij The Night Manager, de serie waarin Tom ook een spion in speelt, op de shortlist staat om de volgende Bondfilm te regisseren hebben de geruchten natuurlijk gevoed. Aan de andere kant vertelde Sam Mendes de regisseur van de laatste twee films dat er maar een persoon beslist wie er bond mag spelen http://www.movieaddicts.nl/wp-admin/post.php?post=7769&action=editen dat is producer Barbara Broccoli. Zo blijft de geruchten machine voorlopig nog wel draaien tot er officieel iets bekend gemaakt gaat worden want wie weet zien we Daniel Craig zomaar weer terug als James Bond

Mackenzie Davis toegevoegd aan de cast van Blade Runner 2

De sterrencast, want zo mag je het ondertussen wel noemen, van Blade Runner is verder uitgebreid met Mackenzie Davis (The Martian, That Awkward Moment). Zij zal naast Harrison Ford, Ryan Gossling en Robin Wright te zien zijn op het vervolg van Ridley Scott’s klassieker. Denis Villeneuve zal de regie op zich nemen en heeft Roger Deakin meegenomen welke verantwoordelijk was voor de beklemmende beelden uit zijn vorige film Prisoners en Sicario. Hoewel het practisch onmogelijk de status van de Scyfi klassieker te evenaren staat er wel een team dat veelbelovend is. In juli starten de opnames waarna de film eind 2017 in de bioscoop verwacht wordt

John Boyega in vervolg Pacific Rim

Pacific Rim was in mijn ogen een van de beste Humans vs Monsters movies die er gemaakt was en sowieso superieur aan het wederom tamme Godzilla (Die Amerikanen krijgen het gewoon niet voor elkaar) Regisseur en schrijver Guilermo del Toro sparde al vanaf moment 1 met een vervolg op Pacific Rim welke uitgesteld werd, toch weer doorging, toch weer uitegsteld werd, dood in een kast lag en nu toch weer levensvatbaar blijkt. Steven S Deknight zal de film gaan regisseren en de productie moet in het laatste kwart van dit jaar gaan starten. Boyega zal in het vervolg de volwassen zoon spelen van het karakter ….. in het eerste deel vertolkd door Idris Elba. John Boyega zijn carrière blijkt na Star Wars: The Force Awakens een vlucht te nemen nu hij naast deze rol ook in de remake van Watership Down te horen zal zijn en binnenkort ook naast Tom Hanks en Emma Watson te zien zijn in The Circle.

Japanse ster Win Morisaki in Ready Player One

Maakte we vorige week al melding dat T.J.Miller aan de cast was toegevoegd van Steven Spielberg’s Ready Player One, nu is er een internationale naam toegevoegd in de vorm van de Japanse artiest Win Morisaki. Win heeft na uitgebreide auditie rondes de rol van Daito te pakken in deze film die het verhaal verteld van tieners welke op zoek gaan naar een schat in de virtuele wereld.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar