Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws week 25

Forest Whitaker in Star Wars universum.

Langzaamaan wordt er steeds meer duidelijk over de nieuwe Star Wars film Rogue One. Zo was natuurlijk al bekend dat Darth Vader zijn opwachting zal maken in dit deel welke zich afspeelt tussen de 2de en eerste trilogie. Forest Whitaker zal de rol gaan vertolken van de strijder Saw Gerrera, een bekende uit de geannimeerde serie Clone Wars. Dit karakter staat erom bekend geen strijd uit de weg te gaan  en met alle mogelijke middelen, ook die niet niet door iedereen omarmd worden, de republiek te bestrijden.

Meer details bekend over de Justice League film

Het gaat nog zeker een jaar duren voordat de Justice League film uit gaat komen maar langzamerhand komen er steeds meer details naar buiten. Zo is de vijand waar tegen het team moet strijden bekend gemaakt en ja zoals verwacht zal dat Steppewolf de oom van Darkseid zijn. Ook de rol van Willem Dafoe is bekend gemaakt. Hij zal Nuidis Vulko spelen, een van de raadgevers van Aquaman in de tijd dat deze nog over Atlantis regeerde. Ook de toon van de film zal anders zijn dan die van Batman vs Superman waarbij er in de Justice League film meer ruimte zal zijn voor humor en er algeheel een lichtere toon zal zijn aangezien dat een van de grootste kritiekpunten was over Batman vs Supermen. Het verhaal zal draaien om de zogeaamde Mother Boxen welke al in een geheime scene te zien zijn (kijk hier) Hierbij zal de Justice League een van de nieuwe goden (Steppenwolf) ervan moeten weerhouden deze machtige boxen te pakken te krijgen. Verder is duidelijk dat de Justice League eerst gewoon uit 1 film zal bestaan en niet zoals eerst gedacht uit 2 delen (zal het teleurstellende resultaat zowel critisch als fincieel er iets mee te maken hebben??) Verder is uit de eerste screenings naar voren gekomen dat met de lichtere toon The Flash (Ezra Miller) een belangrijke rol zal spelen (Maar had Zack Snyder niet een andere Flash gecast omdat hij een andere richting wilde gaan welke niet paste bij de luchtigere toon die de TV serie had??) Kortom er staat veel op het spel voor Snyder want een nieuwe misstap kan hem een snelle exit opleveren in de franchise welke hij zelf op heeft gezet.

Kate Winslet in nieuwe Woody Allen

De nieuwste van Woody Allen Café Society moet nog wereldwijd uitkomen maar ondanks dat Woody Allen al ruimschoots te pensioen  gerechtigde leeftijd bereikt heeft staat hij niet stil want hij is alweer druk bezig met zijn volgende project. Hoewel deze nog naamloos is en er over het verhaal ook nog niets bekend is heeft Kate Winslet zich wel al verbonden aan dit project. Het zal de eerste keer zijn dat dat Kate Winslet in een Woody Allen film te zien zal zijn.

Noomi Rapache toch in sequel Prometheus

Noomi Rapache zal net als Michael Fassbender terugkeren in de franchise en zij zullen vergezeld worden door onder andere Billy Cudrup en Danny McBride. Ridley Scott zal wederom de regie op zich nemen. Prometheus werd destijds gemixt ontvangen mede door het einde welke voor een niet Alien film teveel Alien was. Financieel was het een groot succes met een boxoffice van meer dan 400 miljoen wereldwijd.

Eli Roth maakt zijn studio debuut met remake Death Wish.

Nadat al eerder bekend werd dat Bruce Willis in de voetsporen zal treden van de legendarische Charles Bronson is nu ook de regisseur bekend. Eli Roth staat niet bekend om zijn subtiele aanpak, maar de Death Wish films blonken ook niet uit in subtiliteit. Gezien Eli Roth zijn laatste werk met Knock Knock waarbij hij toch zijn liefde voor jaren 80 terreur liet zien, ben ik toch benieuwd wat voor een draai hij aan Death Wish gaat mee.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar