Site pictogram Movie Addicts

Movie nieuws

Hier onder wat nieuwtjes en updates over wat er allemaal aankomt qua projecten uit Hollywood.

 

Bryan Singer gaat nieuwe boekverfilming doen.

Bryan Singer gaat voor 20th Century Fox onder de werktitel Uprising het sci-fi boek De Maan in opstand van Robert Heinlein verfilmen. Het verhaal gaat over een kolonie op de maan dat in opstand komt tegen de regels van de aarde.

Het boek van Robert Heinlein wordt tot een klassieker gerekend en won ook meerdere prestigeuze literaire prijzen.

 

Independence day 2 krijgt (eindelijk) vorm.

Rolland Emmerich zal weer de regie op zich nemen voor dit vervolg wat 20 jaar na het origineel volgend jaar zomer in de bioscoop moet komen. Jessie Usher zal de hoofdrol vertolken als de zoon van Steven Hiller (Will Smiths karakter uit deel 1). Jeff Goldblum en Liam Hemsworth hebben ondertussen bevestigd en is het dus kijken of David Levinson(Goldblum ) weer een ‘meesterlijk’plan kan bedenken om de aarde te redden.

 

 

Nieuwe Steven Spielberg en Tom Hanks samenwerking.

De nieuwe samenwerking van Steven Spielberg en Tom Hanks is een spionage thriller welke zich afspeelt tijdens de koude oorlog welke de titel Bridge of Spies zal hebben. John Williams zal de filmmuziek verzorgen(27ste samenwerking met Steven Spielberg)

De film speelt zich af in de tijd dat Duitsland nog verdeeld was in Oost en West waarbij er tijdens de koude oorlog er tussen het westen van Berlijn en het plaatsje Potsdam. Bij deze eenheids brug ‘Bridge of Unity ‘ welke later werd omgedoopt tot de ‘Glienicke Bridge ‘ op deze plaats vonden er regelmatig ruil acties plaats voor gevangengenomen spionnen tussen de Amerikaanse en Russische geheime dienst. De Film zal draaien om de eerste keer dat dit gebeurde. Tom Hanks zal de rol van advocaat James Donovan op zich nemen die dit in geode banen probeert te leiden. De Film wordt in oktober in Amerika in de bioscoop uitgebracht.

Nieuw Michael Bay project.

Michael Bay toch vooral bekend om zijn groots opgezette blockbusters welke de afgelopen jaren veel geld opbrachten maar de kritische filmkijker regelmatig teleurstelde daar het veelal kwalitatief zeer matige films waren. Met 13 Hours, zijn nieuwste project lijkt hij de serieuzere kant op te willen gaan. Het verhaal draait om de dramatisch afgelopen aanval op een Amerikaanse compound in Benghazi Libië waarbij ambassadeur J. Christopher Stevens om het leven kwam. Hierbij zal de basis van het verhaal draaien om het special forces team welke gestuurd werd om de ambassadeur te redden. De cast zal o.a. bestaan uit David Denman, John Krasinski, James Badge Dale, Max Martini en Pablo Schreiber, de opnames gaan in april van start.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar