Site pictogram Movie Addicts

Movie Niews

Er is weer veel gebeurd en er is weer veel gedeeld hieronder wat nieuwtjes, rumors en foto’s van up and coming movies. Hieronder wat highlights

Jumpstreet en MIB crossover?

Na het succes van 21 Jump Street en 22 Jump Street wordt de filmfranchise uitgebouwd met twee nieuwe films. Naast de crossover met de Men in Black staat er ook een vrouwelijke spin-off op stapel.

Uit gelekte e-mails blijkt dat 22 Jump Street-ster Jonah Hill enthousiast is over de crossover met Men in Black, maar het is nog onduidelijk of Will Smith en Tommy Lee Jones mee zouden werken aan de film.

Een cross-over met Men in Black is een logisch vervolg voor de heren. Niet voor niets zagen we aan het einde van 22 Jump Street een heerlijke compilatie van mogelijke sequels. klik hier voor het filmpje

 

Asa Butterfield koploper om nieuwe Spiderman te worden

Nu Marvel weer de beschikking heeft over Spiderman wordt er direct gespeculeerd over een nieuwe reboot en een nieuwe vertolker van Peter Parker. De eerste keer dat de nieuwe Spiderman te zien moet zijn is tijdens de volgende Captain America film Civil War waarna Spiderman: The New Avenger uit moet komen. Op dit moment lijkt Asa Butterfield (Enders Game, Hugo en Boy in the Striped Pajamas) favoriet te zijn om de komende jaren de rol van webslingeraar op zich te nemen.

Voor de liefhebbers wat set pics van lopende producties

Jared Leto als de Joker

Lana Condor als Jubilee en Sophie Turner als Jean Grey(Famke Jansen was echt te oud om deze rol nog langer te vertolken helemaal omdat deze film zich afspeelt voor de eerste serie)

Kodi Smith-Mcphee als Nightcrawler

Dave Bautista in actie als Hinx op de set van Spectre

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar