Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Mr Horror’s Halloween Horrorshow winactie (in de nacht van zaterdag 27 oktober)

Op zaterdag 27 oktober presenteert Mr. Horror voor de tiende keer de HALLOWEEN HORROR SHOW, een nachtelijke horrormarathon in het majestueuze Pathé Tuschinski Amsterdam!

Op het programma staan als vanouds vier huiveringwekkende nieuwe films, waarbij liefhebbers van ‘old school’ horror en suspense volop aan hun trekken komen. Het hele horrorspectrum passeert de revue, van nagelbijtende slasher tot creepy spookverhaal en van psychopatische terreur tot de zombie-apocalyps! Deze films bevatten voor elke horrorliefhebber wat wils, dus of je nou houdt van suspense of ‘gore’, de Halloween Horror Show mag je niet missen!

 

Jan Doense Keert voor de 10de(!!!) keer terug met zijn programma om rond Halloween hordes bioscoopgangers de stuipen op het lijf te jagen. Tijdens een heuze filmmarathon krijgen de bezoekers een gevarieerd horrorprogramma voorgeschoteld en wij mochten 2 vrijkaarten voor een van deze marathons in een stad naar keuze. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het winformulier in te vullen.

Kijk op de website van de Mr Horror’s Halloween Horrorshow om te zien in welke plaatsen en bioscopen deze marathon te zien is.

Er waren vele deelnames waarbij er vertoningen door het hele land een voorkeur kregen met Amsterdam als populairste. uit deze inzendinegn hebben we 1 winnaar getrokken.

kamta2000 (Zwolle)

Heel veel (griezel)plezier en we lezen graag terug hoe jij het ervaren hebt.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar