Site pictogram Movie Addicts

My Hero Academia 3: World Heroes Mission

My Hero Academia 3: World Heroes Mission

Het derde bioscoop avontuur alweer in de My Hero Academia waarin we Izuku volgen welke zich steeds meer ontwikkeld als een waardige opvolger voor All Mighty de grootste held aller tijden.

De jongeren gaan steeds meer hun weg vinden in hun leven als held en zijn nu over de wereld uitgezonden om ervaring op te doen. Tijdens hun uitzending steekt een nieuwe terreur organisatie Humarise de kop op. Deze organisatie wil de wereld ontdoen van iedereen met gaven en alleen pure mensen overhouden. Hiervoor hebben zij wapens ontwikkeld welke iedereen met krachten over sluimerende krachten zal treffen. Deku raakt onbewust verzeild hierin wanneer hij Rody, een simpele straatdief, vangt welke per ongeluk een belangrijke koffer in zijn bezit heeft gekregen. Deku zal alles op alles moeten zetten om Rody te beschermen en samen met zijn vrienden de wereldwijde terreuraanslag van Humarise te voorkomen.

Het derde avontuur van Deku en zijn klasgenoten lijkt er een vol intriges, lijkt want het is voor de kijker redelijk snel duidelijk waar het verhaal naar toe gaat. Er is wat minder aandacht voor het verhaal terwijl daar wel mogelijkheden lagen om de terreur organisatie Humarise beter vorm te geven en meer indruk te laten maken. Nu blijft het verhaal een beetje hangen rondom Deku en Rody, wat op zich niet verkeerd is, maar er speelt eigenlijk zoveel meer wat niet belicht wordt. De film leunt wat dat betreft te zwaar op het laatste kwart wanneer de grote gevechten losbarsten van Deku en zijn twee maatjes. En hoe spectaculair deze ook zijn, ze missen de impact welke in de vorige films veel meer voelbaar waren. My Hero Academia: World Heroes Mission is nog steeds vermakelijk, maar is meer een tussendoortje geworden dan dat zijn voorgangers waren. Oftewel meer voor de fans van het eerste uur dan dat deze films mensen in het genre zullen trekken.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar