Site pictogram Movie Addicts

Nederlandse films Bon Bini Holland en Publieke Werken naar Netflix

Vier films die vertegenwoordigd worden door de Nederlandse sales agent Dutch Features Global Entertainment, waaronder de bioscoophit BON BINI HOLLAND met Jandino Asporaat en PUBLIEKE WERKEN, naar de gelijknamige bestseller van Thomas Rosenboom, zijn binnenkort wereldwijd te zien op Netflix.

De deal die Dutch Features met Netflix ondertekende omvat naast de Nederlandse titels ook het bekroonde drama YOU CARRY ME, de officiële inzending van Montenegro voor de Academy Awards©, en SUICIDE, de allereerste actiethriller ooit die zich in Jeruzalem afspeelt.

YOU CARRY ME en SUICIDE zijn vanaf 15 mei bij de populaire streamingdienst te zien. Wanneer de Nederlandse films precies te zien zijn, is nog niet bekend.

Pim van Collem, CEO van Dutch Features: “De deal die we hebben gesloten met Netflix is de belangrijkste SVOD-deal sinds de oprichting van Dutch Features in 2012. Het is geweldig om te zien dat een platform zoals Netflix zich in een keer inzet voor meerdere films uit onze catalogus – een ware bevestiging van de kwaliteit en de wereldwijde potentie van onze titels. Daarnaast is deze deal een belangrijke mijlpaal voor de Nederlandse cinema: twee grote Nederlandse films, die al zeer succesvol bleken in de bioscoop, zullen binnenkort beschikbaar zijn voor miljoenen abonnees over de hele wereld.”

Tijdens het filmfestival in Cannes presenteert Dutch Features naast bovengenoemde films ook veel nieuwe titels aan de internationale filmwereld, waaronder het veelgeprezen en succesvolle KNIELEN OP EEN BED VIOLEN met Barry Atsma en Noortje Herlaar, dat afgelopen maart de status van Gouden Film bereikte.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar