Site pictogram Movie Addicts

Nederlandse stemmencast bekend voor Race naar de Maan.

De namen van de Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm Race naar de Maan zijn bekend. Charly Luske, Tim Knol, Frits Lambrechts, Peggy Vrijens, Sipke Jan Bousema, Inge Ipenburg, Sander Slingerland en Tara Hetharia zullen te horen zijn in de film.
Hieronder de rolverdeling van de stemmencast:
Sander Slingerland – Mike
Tara Hetharia – Amy
Tim Knol – Marty
Sipke Jan Bousema – Scott Goldwing
Frits Lambrechts – Opa Frank
Charly Luske – Richard Carson
Peggy Vrijens – Samantha
Inge Ipenburg – diverse rollen

Synopsis

Race naar de Maan is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan.

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vriendin in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

De film is geïnspireerd op de ruimtewedloop van de jaren zestig.

Race naar de maan draait vanaf 13 januari in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D. Ook te zien in de originele versie CAPTURE THE FLAG.
www.racenaardemaan.nl
www.facebook.com/Racenaardemaan

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar