Site pictogram Movie Addicts

Nieuwe aflevering Into the Dark op Horrify plus nieuwe actie

Nieuwe aflevering Into the Dark op Horrify plus nieuwe actie

Thanksgiving is net geweest en dus is er een nieuwe aflevering van Into the Dark op Horrify te zien welke zich richt op deze feestdag. Daarnaast pakt Horrify in december uit met niet 2 weken maar 1 maand gratis (t.w.v. €6,95) plus een kans op een jaarabonnement ter waarde van €69,96

Flesh and Blood

Is de tweede aflevering in de feestdagen anthology serie van de makers van onder andere Get Out! Kimberly lijdt aan Agorafobie sinds de nog altijd onopgeloste moord op haar moeder. De enige die zij nog heeft is haar vader welke constant bezig is hun huis te verbouwen. Kimberly begint echter twijfels te krijgen over haar vader en zet zich steeds meer af tegen hem.

Flesh and Blood is weer iets heel anders als The Body. Met Flesh and Blood gaan de makers veel meer voor spanningsopbouw door middel van paranoia mede ingegeven door de agorafobie van de hoofdpersoon. Maar de horrorliefheber kan gerust zijn want de finale is wel degelijk bloederig al duurt het even voordat deze aflevering losgaat.

Meer zien van Into the Dark, reken op leuke afleveringen welke draaien rondom Kerst en nieuwjaarsdag. Ga dan naar Horrify via deze link laat weten dat je via Movieaddicts komt en meld je aan voor 1 maand gratis Horrify en maak kans op een heel jaar gratis Horrify.

Over Horrify

Horrify is de streamingdienst voor échte horrorfans. Horrify biedt een breed aanbod aan de gruwelijkste horrorfilms en -series: van horror classics tot recente releases, en van blockbusters tot verborgen parels. Met titels als Halloween (2007), Evil Dead (2013), I Know What You Did Last Summer (1997), Insidious 2 (2013), Hellraiser (1987) en meer. Het unieke aanbod wordt verder aangevuld door eigen producties, Horrify originals, en films en series die nog nooit eerder in Nederland te zien zijn geweest, zoals Into the Dark (2018).


Overal en onbeperkt
Horrify bestaat sinds 30 oktober 2018. Het is een online video platform voor en door horrorfans: met meer dan 350 horrorfilms en -series, speciaal geselecteerd door horrorfanaten. Voor maar €6,95 per maand kijk je onbeperkt horror waar en wanneer jij dat wilt, op alle apparaten.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar