Site pictogram Movie Addicts

Nieuwe titel Laundry Man is op zoek naar crowd funding

10855013_420723718084986_2210990874856516563_o

Laundry Man is een Engels gesproken horrorfilm welke zijn inspiratie haalt uit misdaden gepleegd door de Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en de Hongaars-Belgische seriemoordenaar Andras Pandy die enkele jaren geleden overleed in de gevangenis. Tevens zijn de gevaren die loeren op diverse chatsites op het internet, een plaats waar mensen faken en zich duidelijk anders voordoen dan ze werkelijk zijn. Jeff het personage uit de film  doet zich voor als een SM-meesteres die op zoek lijkt te zijn naar een zusje voor haar slavin Julie. Op die manier slaagt Jeff erin het vertrouwen van mensen te winnen en lokt ze naar zijn flat met alle gevolgen van dien.

Johan Vandewoestijne aka James Desert timmert al jaren aan de weg en heeft hierin altijd een voorliefde voor het horrorgenre gehad. Titels waar hij in het verleden aan gewerkt heeft zijn onder andere ‘Parts of the family’ en ‘Rabbid Grannies’ welke beide zijn uitgebracht door Troma Films. Laundry Man is al opgepikt door SGL Entertainment voor een internationale release.

Voor Laundry Man wordt er nu via de Crowd funding site Cinecrowd naar sponsoren gezocht voor meer informatie zie link: http://www.cinecrowd.nl/laundry-man

Hieronder is Johan Vandewoestijne te zien met een van de actrices Ziva Marchal

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar