Site pictogram Movie Addicts

Nieuwe Gasten Dutch Comic Con: Winter Edition.

We hadden natuurlijk al een aankondiging geplaatst waarbij een aantal gasten en activiteiten waren uitgelicht. We wisten natuurlijk ook dat er nog zeker meer gasten en activiteiten bij zouden komen, maar eerlijk is eerlijk they saved the best for last!!!! Hieronder waarom wij nog enthousiaster zijn dan dat we al waren.

Gasten

Keegan Connor Tracy: Deze actrice kan eigenlijk geen onbekende zijn voor vele Comic Con bezoekers. Van Final Destination 2 waarin zij bewees dat airbags wel degelijk dodelijk konden zijn tot de Dead Rising films, van Once Upon a Time tot The Magicians tot Bates Motel tot The Descendants en nog veel meer. Het is duidelijk dat deze actrice wel thuishoort in het fantasie/horror vak wat betreft acteren in films en series en wij zijn dan ook zeer benieuwd naar wat zij allemaal te vertellen heeft en wie weet scoren we een foto met haar.

Lena Heady: Het stempel tough lady past wel bij deze actrice welke grossiert in sterke vrouwenrollen. Of het nou als goeierik in rollen als de mooie Queen Gorgo in 300 en 300: Rise of An Empire is of de stoere Sarah Connor in de Terminator serie The Sarah Connor Cronicles of als slechterik Ma Ma in Dredd en natuurlijk Cercei Lannister in de wereldwijde hitserie Game of Thrones. Met Lena Heady scoort de organisatie wederom gast welke voor veel bezoekers alleen maar tot de verbeelding spreekt. Wie o wie durft het om met Cercei op de foto te gaan tijdens de Winter Edition van Dutch Comic Con.

 

Sean Gunn: Deze acteur werd bij het grote publiek bekend door zijn leuke bijrol in de Gilmore Girls als Kirk. Zijn sullige voorkomen is hij nooit kwijtgeraakt, maar ondertussen geniet hij nog meer bekendheid met zijn rol in de Guardians of the Galaxy films waarin hij de Kraglin speelt (de rechterhand van Yondu. Wat velen niet zullen weten is dat hij on-set ook als de wasbeer Rocket fungeerde. Dat hij een redelijk belangrijke rol in de films speelt is niet alleen aan het feit te danken dat hij het broertje is van regisseur James Gunn. Nee, Sean Gunn heeft door de jaren heen laten zien zeer veelzijdig te zijn waarbij hij fantasy/horror afwisselt met veelal comedy’s. Voor fans van de Guardians films (waaronder ikzelf) een graag gezien gast dus.

Voor de mensen die wat actievers willen beleven zie hieronder welke demonstraties er te zien zullen zijn tijdens de Winter Editie van Dutch Comic Con

Zwaard & Steen

Zwaard & Steen is een groep mensen met een passie voor historie, krijgskunst en sport. Het beoefenen van Europese middeleeuwse krijgskunsten is een combinatie van sport, beweging en verdieping in de oude vechtstijlen. Een unieke ervaring waarbij het opdoen van kennis hand in hand gaat met het opbouwen van een goede conditie en zelfvertrouwen.

Sakura Kai

Kendo en naginata zijn traditionele Japanse vechtkunsten. Kendo  is de ” weg van het  zwaard”  en naginata is het vechten met een Japanse hellebaard. Van origine bedoeld als militaire training voor de samoerai , zijn deze vechtkunsten nu vooral bedoeld als vorm van zelfontplooiing. Beoefenaars dragen bescherming, de bogu, zodat veilig met bamboe wapens full contact met elkaar geoefend kan worden

Tijdens de show worden er workshops en demonstraties in deze vechtkunsten gegeven. Wees welkom!

Voor meer informatie over Dutch Comic Con: Winter Edition check de:

website

Facebook

Twitter

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar