Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Ninja Turtles 2: Out of the Shadows vrijkaartenactie (Nu in de bioscoop)

ninja_turtles_out_of_the_shadows_02036164_ps_7_s-low

Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee onnozele handlangers, Bebop (Gary Anthony Williams ) en Rocksteady (WWE ster Stephen ‘Sheamus’ Farrelly). De Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

16 juni keren de Teenage Mutant Ninja Turtles terug met Out of the Shadows. Wij mochtenen in samenwerking met Universal 2×2 vrijkaarten weggeven samen met een masker naar keuze. Om kans te maken hoefde je alleen mee te doen met onze prijsvraag.

 

Prijsvraag

De Turtles zijn buiten April, Splinter en andere hulp een echte 4 eenheid met ieder hun eigen specialiteiten. Wij wilden weten is wie  jullie favoriete Turtle is?’

Er werd massaal gestemd en verrassend genoeg bleek Raphael het minst populair te zijn. De nummers twee en drie werd een nek aan nek race tussen Donatello en Leonardo welke gewonnen werd door de leider Leonardo. Zoals verwacht werd de speelse Michelangelo ruimschoots als populairste gekozen. met bijna de helft van alle stemmen.

Apart was ook dat hoewel we om de populairste turtle vroegen we ook als antwoord April, Splinter en zelfs Shredder(?!?!?!?!) binnen kregen.

Uit alle deelnemers hebben we 2 winnaars getrokken welke naast 2 vrijkaarten ook maskers winnen winnen van de Turtles.

AnneliesedeWaal

&

Vivian

Gefeliciteerd!!! Veel plezier bij de film en met jullie maskers.

www.ninjaturtlesfilm.nl 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar