Site pictogram Movie Addicts

Onbewoond Eiland Blogathon

Wat houdt de onbewoond eiland blogathon in?
Of je het nu wilt of niet, je bent uitgekozen en wordt naar een onbewoond eiland gestuurd. Wel moet je, voordat je vertrekt, de onderstaande vijf vragen beantwoorden:

1.Welke 5 films wil je meenemen?
2.Welke 5 films zouden naar een onbewoond eiland moeten worden gestuurd, zodat we ze als maatschappij vergeten?
3.Je mag één serie meenemen, welke zou dat zijn en waarom?
4.Je zal nooit meer van het eiland ontsnappen, welk karakter zou je de rest van de tijd op het eiland mee door willen brengen?
5.Op een afgelegen plek op het eiland, dat moeilijk toegankelijk is, is een enorme hoeveelheid eten te vinden. Helaas woont er op die plek een filmmonster, welke is het? En welk filmwapen heb je nodig om het tegen dit beest op te kunnen nemen?

Het was alweer een tijd geleden dat er een Blogathon van de Filmkijker was waar ik ook aan meegedaan heb. Het onderwerp op een onbewoond eiland is wel iets wat mij trekt. Dus ging ik er eens goed over na denken en ben ik tot onderstaande antwoorden gekomen, welke ik ook nog een beetje heb proberen toe te lichten.

Welke 5 films wil je meenemen?

  1. Pulp Fiction, Ik zou eigenlijk het gehele oeuvre van Tarantino mee willen nemen, maar ik zal genoegen nemen met 1 titel welke al een eeuwigheid tot mijn favoriete titel behoort. John Travolta en Samuel L. Jackson zijn hier gewoon de coolste gasten ever en die kan ik wel gebruiken op een onbewoond eiland.
  2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Een werkelijkwaar briljant gegeven dat nog eens perfect is overgebracht en waar iknog altijd ademloos naar kan kijken. Het laat zien dat hoe graag je ook wilt het lot onvermijdelijk is. En hoe onvermijdelijk voelt een onbewoond eiland wel niet aan.
  3. Kingpin, want er moet zeker gelachen worden op mijn eiland en Kingpin vind ik toch echt een van de meest hilarische films ooit gemaakt. (Ja, ik heb soms een ziek en ranzig gevoel voor humor)
  4. The Incredibles, Ja, ook animatie moet erbij zijn en doe dan meteen mijn favoriete superheldenfilm. Naast het vette avontuur heb ik toch het gevoel een gezin bij mij te hebben waardoor ik mij minder eenzaam voel.
  5. Cast Away, Waarom deze film? Nou gewoon omdat deze goed is en mij het gevoel zal geven dat ik niet de enige ben die op een onbewoond eiland ben beland. tevens kan de film mij inspireren om het allemaal wat leefbaarder te maken.

Welke 5 films zouden naar een onbewoond eiland moeten worden gestuurd, zodat we ze als maatschappij vergeten?

  1. Oblivion, waarom? omdat 2 uur van mijn leven zijn geweest welke ik nooit meer terugkrijg. en ik wil graag mijn medemens beschermen tegen dit soort prul.
  2. Independance Day: Ressurection, Deze deed de eerste film op een waar meesterwerk lijken. Laten we er dus voor zorgen dat iedereen alleen het zeer vermakelijke eerste kan zien en herinneren.
  3. Batman vs Superman, Het had zo goed kunnen zijn….. zo goed. Maar wat kregen we voorgeschoteld? Een verschrikking van een film met de meest ongeloofwaardige twist ever welke draait om Martha (WTF!!!!!!!!!!!) Miljoenen mensen hebben dit moeten zien, maar laten we ervoor zorgen dat toekomstige generaties hiervoor beschermd worden.
  4. Indiana Jones and the Cristal Skull. Laat ik Spielberg en Ford een plezier doen en deze verbannen naar een onbewoond eiland zodat we met z’n alleen allen de briljante trilogie voor de geest hoeven te halen en blijven bekijken.
  5. A Good Day to Die Hard. De juiste volgorde qua kwaliteit in de Die Hard serie is 1, 3, 4, 2 en toen stopte het want deze film is verbannen naar een onbewoond eiland en zullen we de nietszeggende acteur Jay Courtnay meteen meesturen?

Je mag één serie meenemen, welke zou dat zijn en waarom?

Friends, waarom? 10 seizoenen lief en leed delen met vrienden, want zo voelen deze vijf vrienden voor je na het keer op keer kijken van deze serie. Zo voelt het toch niet zo eenzaam op een onbewoond eiland

Je zal nooit meer van het eiland ontsnappen, welk karakter zou je de rest van de tijd op het eiland mee door willen brengen?

Turkish uit Snatch. Waarom? Omdat dit een vindingrijk figuur is waar je ook nog eens oneindige leuke gesprekken mee kan voeren.

Op een afgelegen plek op het eiland, dat moeilijk toegankelijk is, is een enorme hoeveelheid eten te vinden. Helaas woont er op die plek een filmmonster, welke is het? En welk filmwapen heb je nodig om het tegen dit beest op te kunnen nemen?

Deadite uit The Evil Dead is het monster welke mijn tussen mij en de voedselvoorraad ligt en wat anders dan een kettingzaag om mij een weg te banen door dit monsterlijk wezen

Wil je ook de antwoorden van andere bloggers lezen? Dat kan hier

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar