Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Outlander dvd-box actie (Seizoen 1 nu verkrijgbaar zowel deel 1 als deel 2)

Untitled(12)

Synopsis

De Engelse verpleegster Claire Randall wordt na haar terugkomst van de slagvelden in WOII herenigd met haar man. Tijdens haar tweede huwelijksreis loopt ze door één van de oude steenkringen op de oude Britse eilanden en komt ineens in het Schotland van 1743 terecht, dat door een oorlog en gevechten tussen de wilde Highlandclans wordt verscheurd. Terug in de tijd geworpen door krachten die ze niet begrijpt, komt Claire in een wereld van gevaarlijke intriges terecht en wordt ze van spionage beschuldigd. Door omstandigheden wordt ze gedwongen te trouwen met een vogelvrij verklaarde Highlander. Ze wordt verliefd op hem en ziet zich ineens verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdperiodes, waardoor haar leven en haar hart in gevaar komen.

Afgelopen maand kwam het eerste deel uit en 18 november het 2de deel van seizoen 1. Wij mogen in samenwerking met Way to Blue en Sony Pictures het volledige eerste seizoen van deze fantastische serie weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was mee te doen met de prijsvraag.

Wij wilden graag 3 dingen weten waar Schotland bekend om staat. Juiste antwoorden waren onder andere de doedelzak, de kilt, whiskey, haggis, de Schotsehooglanden en (het monster van) Lech Ness.

Iedereen bedankt voor de antwoorden en uit de vele inzendingen hebben we 1 winnaar getrokken welke het volledige eerste seizoen wint van deze top serie.

ahoevenaars

Gefeliciteerd en heel veel kijkplezier met deze top serie!!!!

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar