Site pictogram Movie Addicts

Winnaar DVD-actie Paranormal Activity: The Ghost Dimension (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

Untitled(43)

Voor het eerst zie je de activiteit in deze gloednieuwe ongecensureerde versie met filmmateriaal dat te intens voor de bioscopen was! Wanneer een nieuw gezin zijn intrek neemt in het vroegere huis van Katie en Kristi ontdekken ze een mysterieuze videocamera die de aanwezigheid van een oud kwaad onthult dat hun leven begint te terroriseren. De ziel van hun jongste dochter is in gevaar en ze moeten nu terugvechten tegen deze demonische bedreiging voordat ze de volgende slachtoffers worden in het laatste hoofdstuk van de grensverleggende horrorreeks.

Paranormal Activity is een genre op zich geworden en heeft na 5 delen en een spin-off wereldwijd een grote schare aan fans opgebouwd. Nu moet het 5de deel de afsluiting betekenen en wij mogen in samen werking met Triple P Entertainment en Universal Pictures Home Entertainment NL de DVD van deze film weggeven. Om kans te maken hoef je alleen het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Paranormal Activity is wat je noemt een found footage film waarbij de indruk wordt gewekt dat de film bestaat uit echte beelden. Wij zijn op zoek naar de voorloper en tevens een van de meest succesvolle horrorfilms, welke zijn succes mede te danken had aan het feit dat vele mensen dachten dat het allemaal waargebeurd was. Geef ons hieronder de titel van deze found footage horrorfilm en vergeet niet je gegevens goed in te vullen. Het juiste antwoord was uiteraard The Blair Witch Project

Ui de vele juiste antwoorden hebben we een winnaar mogen trekken.

Wij feliciteren

ehamartens

Jij hebt de DVD van Paranomal Activity: The Ghost Dimension gewonnen  en deze komt zo snel mogelijk naar je toe.

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar