Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Penny Dreadful seizoen 2 DVD-box actie

penny-s2-bd-3d(1)

In het tweede seizoen van het angstaanjagende Penny Dreadful komt er nieuw kwaad uit de schaduwen van het Victoriaanse Londen. De vreemde krachten van Vanessa Ives (Eva Green) groeien door en terwijl ze worstelt met haar persoonlijke demonen zijn er duistere krachten die het gemunt hebben op de mensen om haar heen: Afrikaanse ontdekkingsreiziger Sir Malcolm Murray (Timothy Dalton), de in problemen verzeilde Amerikaanse Ethan Chandler (Josh Hartnett), de roekeloze Dorian Gray (Reeve Carney), loyale Sembene (Danny Sapani), het gekwelde Beest (Rory Kinnear), gevoelige Victor Frankenstein (Harry Treadaway) en de prachtige Lily (Billie Piper). In deze wereld waar de meest iconische en angstaanjagende karakters uit de literatuur rondlopen, worden er onwaarschijnlijke verbonden aangegaan om de meest ongelooflijke verleidingen te weerstaan.

Wij mogen de DVD-box weggeven van dit 2de fantastische seizoen van Penny Dreadful. Het enige wat je hoeft tedoen om kans te maken is via onderstaand link mee te doen met de prijsvraag en het juiste antwoord in te sturen.

Prijsvraag

Wij wilden weten in welke film met een bovenatuurlijk thema Eva Green eerder schitterde. Het juiste antwoord is Dark Shadows en later dit jaar voegt ze daar Miss Peregrine’s Home for Peculare Children aan toe.

Uit de juiste inzendingen hebben we 1 winnaar getrokken en dat is

Spawn

 

Gefeliciteerd!!! De box komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar