Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Pete’s Dragon Blu-Ray/DVD actie (Nu verkrijgbaar)

Winnaars Pete's Dragon Blu-Ray/DVD actie (Nu verkrijgbaar)   

De familiefilm Peter en de draak neemt je mee op het magische avontuur van twee uitzonderlijke vrienden, de weesjongen Peter en zijn beste vriend Elliott, een groene draak.
Al jaren maakt Houtsnijder Meneer Meacham kinderen blij met zijn verhalen over een woeste draak die diep in de donkere bossen van de Pacific Northwest woont. Zijn dochter Grace, die werkt als boswachter, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie die samen beweert te leven met een gigantische, groene draak genaamd Elliott. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de verhalen van Meneer Meacham.

In samenwerking met Disney NL mochten wij zowel de DVD als de Blu-Ray weggeven van deze avonturenfilm. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord in te sturen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Peter en de draak is een vrije live-action verfilming van de Disney klassieker welke destijds live-action met animatie combineerde. Regisseur David Lowery is echter alweer gekoppeld aan een andere live-action verfilming van een Disney klassieker. Weten jullie ook welke dat is? Het juiste antwoord is natuurlijk Peter Pan.

Uit de vele juiste antwoorden hebben we twee winnaars getrokken

cindy29

&

Edwin

Gefeliciteerd!!! De films komen zo snel mogelijk jullie kant op!!

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar