Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Pete’s Dragon Prijsvraag (Nu in de bioscoop)

peter_en_de_draak_40042090_ps_1_s-low1

Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen…

Disney brengt met Peter en de Draak weer een nieuwe versie van hun eigen klassieker uit en wij mochten 2×2 vrijkaarten en een notebook weggeven van de film. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is via onderstaande link mee te doen met de prijsvraag.

Prijsvraag

Wij wilden nog drie films weten waarin draken een grote rol in spelen. Goede antwoorden waren onder andere Reign of Fire, Dragonslayer, Mulan, Dragonheart en The Hobbit: The Desolation of Smaug en How to Train Your Dragon.

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken:

Jan31

&

joepjansen

Gefeliciteerd!!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op en we wensen jullie veel plezier bij de film.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar