Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Phantom Boy DVD-actie

Naamloos1(1)

De 11-jarige Leo uit New York is een phantom boy: hij kan onzichtbaar worden en door muren vliegen. Hij raakt bevriend met Alex, een politieagent die in een rolstoel zit. Alex raakte gewond door toedoen van een mysterieuze bandiet die de stad bedreigt met een gevaarlijk computervirus.

Samen vormen ze een buitengewoon superduo, met Leo in de lucht en Alex op de grond. Ze ontfermen zich over Mary, een eigenzinnige journaliste die op zoek gaat naar de schurk, en op wie Alex stiekem een oogje heeft. Wanneer Mary in de handen van de gangster valt, moet het duo al hun krachten bovenhalen om haar terug te vinden, en New York van de ondergang te redden.

Afgelopen jaar was dit een van meest bijzondere animatiefilms welke in de bioscoop uitkwam en nu is hij verkrijgbaar op DVD en mogen wij in samenwerking met Lumiére de DVD weggeven van deze bijzondere titel. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

De Nederlandse versie is een samenwerking van Vlaams en Nederlands stemmenwerk. Wij willen graag weten welke charismatische acteur verantwoordelijk is voor de stem voor de man met het misvormde gezicht. Het juiste antwoord op deze vraag is natuurlijk Frank Lammers

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken.

Vivje

&

Lois

Gefeliciteerd!!! De DVD komt zo snel mogelijk jullie kant op.

 

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar