Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Picl-actie Grace Jones: Bloodlight and Bami (Nu te zien in filmhuizen en op Picl)

Winnaar Picl-actie Grace Jones: Bloodlight and Bami (Nu te zien in filmhuizen en op Picl)

Wild, uitdagend en androgyn. Model, pop-icoon en actrice – Grace Jones is het allemaal! Maar ze is ook dochter, moeder, zus en zelfs grootmoeder. Sophie Fiennes volgde haar een aantal jaren waarin Grace zich openstelde. We zien haar op Jamaica waar we kennismaken met haar familie en haar jeugd. In Parijs tijdens een fotoshoot en in Dublin tijdens een spectaculair concert waar ze al haar iconische hits en meer recente stukken vertolkt. “Weelderige en zintuiglijke traktatie” ~ Hollywood Reporter ; “Vangt op Filmische en Spannende wijze de Spirit van Grace Jones” ~ Screen Daily; “Ontroerend en Onthulllend hoe Fiennes de dualiteit van Jones vangt” ~ Sunday Times. Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret wat alle facetten van haar leven toont: de zigeuner, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw en moeder met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen.

Grace Jones is een icoon op zich en dankzij Arti Film en Picl is deze documentaire nu te zien in filmhuizen en on demand. Wij mochten in samenwerking met Picl een thuiskijk code weggeven voor deze documentaire en het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Grace Jones is naast zangeres en artiest ook actrice. Weten jullie in welke films zij onder andere gespeeld heeft? Het Juiste Antwoord was natuurlijk de films Vamp, A View to a Kill, Boomerang waarin zij een rol in heeft gespeeld.

Uit de vele juiste inzendingen heb ik 1 winnaar mogen trekken en dat is

petra1711

Gefeliciteerd!!! Jij krijgt zo snel mogelijk bericht met je code om de film te gaan kijken.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar