Site pictogram Movie Addicts

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge weggeefactie

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge weggeefactie

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Dit vijfde deel uit de Pirates serie kende tot nu toe de beste opening van alle delen in Nederland. Wij mogen in samenwerking met Disney NL een prijzenpakket weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord in te sturen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Johnny Depp blijft een genot om naar te kijken als de onnavolgbare Jack Sparrow. Een rol waarvoor hij in eerste deel ook een Oscarnominatie kreeg. Kunnen jullie ook de andere films noemen waarvoor Johnny Depp een Oscarnominatie kreeg?

Mail je antwoord onder vermelding van Pirates naar win@movieaddicts.nl en vergeet daarbij niet je adresgegevens te vermelden.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar