Site pictogram Movie Addicts

Première Nederlandstalige versie Sing

Zaterdag ging de Nederlandse versie van Sing feestelijk in première in het bijzijn van de Nederlandse stemmencast en wij mochten erbij zijn. Mijn zoon, welke uiteraard opgevoed wordt als movieaddict, mocht er deze dag bij zijn. Voorafgaand aan het geheel werd vlakbij bij het Ijssculpturen festival een ijsbeeld van Sing gepresenteerd in het bijzijn van de stemmencast. Ik kan hierbij vermelden dat een bezoekje aan het ijssculpturen festival zeker aan te raden is, mits je er uiteraard goed voor gekleed bent want het is binnen tot -10 graden afgekoeld om de beelden zo lang mogelijk goed te houden.

 

Uiteraard vertrok de cast na de opening in het ijskoude ijssculpturen festival naar de Pathé Arena voor de feestelijke rode loper première van de film waarbij er nog verschillende prijzen aan jonge film fans werden weggeven tijdens een kleine show. Het belangrijkste was echter daarna met de vertoning van de film lees hier mijn review waarbij ik wel al kan verklappen dat er genoeg gelachen werd in de zaal.

Uiteraard mocht een goodiebag niet ontbreken voor de kinderen wat deze dag voor mijn zoon en vele andere kinderen helemaal afmaakte naast het zien van een zeer vermakelijke film uiteraard.

Videoverslag première

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar