Site pictogram Movie Addicts

Première Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos! groot succes

Vanmiddag is Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos! feestelijk in première gegaan in het Tuschinski theater in Amsterdam. De cast met onder andere Willeke Alberti, Johnny de Mol, schrijver/producer Dinand Woesthoff en vele enthousiaste BN’ers als Wendy van Dijk, Najib Amhali, Sergio Herman, Katja Schuurman en Nicolette Kluijver betraden met kids de rode loper. Het theater was tot op de laatste stoel bezet en de reacties op de film zijn alleen maar lovend. ‘Dit is waar het ons om te doen is. Niets dan blije gezichten. Woezel & Pip’s film is er om samen te delen met de hele familie. Samen plezier hebben, echt samen met je kind in dat moment zijn en blijven. Fantastisch. Ik ben supertrots!’, aldus Dinand.

Naast de première was er vandaag nog een succes, namelijk de kleutervoorstellingen die in 75 verschillende theaters door heel Nederland werden gehouden. Daar kwamen zo veel mensen op af dat het de best bezochte kleuterbios ooit was. Deze voorstellingen, speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar, waren vrijwel helemaal uitverkocht. Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! draait vanaf 20 januari in maar liefst 130 zalen.

Over de film
Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie.
Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer… ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ is een vriendschapsfilm vol kleur, emotie en avontuur.

 

Foto credit: Floris Heuer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar