Site pictogram Movie Addicts

Premiéreverslag Verschrikkelijke Ikke 3

Vorig weekend ging dit derde deel uit de Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me) franchise in premiére bij Pathé Arena. En zoals te verwachten werd er groots uitgepakt. Naast de aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast, bestaand uit onder andere Carlo Boszhard, Enzo Knol en Pip Pellens was er ook een podium waar de Kids DJ  een show weggaf, welke de grote groep toegestroomde kinderen en ouders moest vermaken, terwijl iedereen aan het wachten was tot de deuren open gingen. Naast vermaak werd er ook gezorgd voor eten (popcorn, suikerspinnen en niet te vergeten Bananaaaaa) drinken, ijs en konden de kids een minion op zich laten schminken. Uiteraard mochten een paar Minions zelf ook niet ontbreken.

Het mag gezegd worden door buiten en beneden al aan kaartcontrole te doen was de weg naar de zaal (1 van de 4) geen chaos en wat zag ons oog daar? Inderdaad een zeer goed gevulde goodiebag welke op ons wachtte voor de film begon.

De film zelf was weer lachen, en het moet gezegd worden de Nederlandse stemmencast zorgt ervoor dat ook deze versie voor jong en oud genietbaar blijft. Valt er niets aan te merken op dit derde deel? Tuurlijk wel, maar het belangrijkste is dat de film vermaak bied voor het hele gezin. Dat is precies waar Illumination Pictures film na film op mikt. Het blijft dus wachten wanneer ze een echte aanval gaan doen op studio’s die vermaak weten te combineren met sterkere verhalen. Voor wie hier geen boodschap aan heeft is Verschrikkelijke Ikke 3 een van de aanraders voor het hele gezin deze zomer.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar