Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Pride and Prejudice and Zombies prijsvraag

pride_and_prejudice_and_zombies_60082410_ps_1_s-low(1)

Het klassieke verhaal van Jane Austen krijgt te maken met een invasie van zombies. Elizabeth Bennett (Lily James) en haar vier bevallige zussen worden op het Engelse platteland van de 19e eeuw door hun vader getraind in de vechtkunsten om zombie aanvallen af te weren. Hun moeder probeert haar dochters ondertussen wanhopig aan de man te helpen en is blij met de komst van Mr. Darcy (Sam Riley). Deze knappe maar onuitstaanbare man is behalve een fanatieke zombiemoordenaar, ook het levende voorbeeld van het vooroordeel dat heerst over de hogere klasse. Als de zombie uitbraak epidemische vormen aanneemt moeten alle partijen hun trots inslikken en hun krachten bundelen om de levende doden in het bloeddoorlopen slagveld voor eens en voor altijd te verslaan.

Wij mochten in samenwerking met Independant Films een mooi prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag

Prijsvraag

Hoofdrolspeelster Lily James houdt er blijkbaar van om zich in jurken te hijsen in klassieke stukken, gezien haar hoofdrol afgelopen jaar in een ander klassiek verhaal. In welke, beduidend minder bloederige, kostuumfilm schitterde Lily James afgelopen jaar?

Het juiste antwoord was uiteraard Cinderella

Wij feliciteren

Jonathan

met het winnen van het prijzenpakket. Deze komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar