Site pictogram Movie Addicts

Winnaars prijsvraag De Kampioentjes (Vanaf nu verkrijgbaar op dvd en blu-ray)

kampioentjes banner(1)

Joachim werkt als serveerder in een klein dorpje. Van jongs af aan weet hij al dat hij beter tafelvoetbal kan spelen dan wie dan ook! Wat hem echter niet bepaald helpt om het hart van de mooie Laura te veroveren, waar hij hopeloos verliefd op is. Als op een dag plotseling Rolando, de beste voetballer van de wereld, terug komt naar zijn geboortedorp staat Joachim’s wereld volledig op zijn kop. Rolando heeft namelijk nog een rekening te vereffenen met Joachim en het dorp en wil deze dan ook met de grond gelijk maken. Wanneer het café van Joachim gesloopt wordt samen met zijn geliefde voetbaltafel ziet hij het niet meer zitten, maar dan gebeurd er iets ongelooflijks. De poppetjes komen tot leven en weten Joachim te overtuigen op te staan tegen Rolando en te vechten voor zijn dorp, zijn eer en zijn grote liefde.

Wij mogen een dvd en blu-ray weggeven van deze zeer vermakelijke animatiefilm. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande vraag te mailen naar win@movieaddicts.nl en vergeet daarbij niet je adres en voorkeur voor dvd of 3D blu-ray te vermelden .

Prijsvraag:

In De Kampioentjes komen de tafelvoetbalpoppetjes tot leven, maar dit is niet de eerste animatie film waarin dingen tot leven komen of blijken te leven. Wij wilden graag nog 3 originele titels (hoeven niet alleen animatiefilms te zijn) weten waarbij dingen tot leven komen of blijken te leven. Antwoorden op deze vraag die wij binnen kregen waen zeer divers populaire titels waren o.a. Toy Story, Transformers, Pixels en Night at the Museum. Leuk om te zien was dat titels als The Indian in the Cupboard, Jumanji, Pinokkio, Inkheart en zelfs Child’s Play voorbij kwamen. Uit de inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken namelijk:

Moniek Slootweg voor de DVD

&

Herman Nieuwenhuis voor de Blu-Ray

Gefeliciteerd en heel veel kijkplezier.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar