Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Prijsvraag Vaiana Blu-Ray/DVD (Nu verkrijgbaar)

Winnaars Prijsvraag Vaiana Blu-Ray/DVD (Nu verkrijgbaar)

Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren… Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit.

In samenwerking met Disney NL mogen wij zowel de DVD als de Blu-Ray van deze Disney klassieker weggeven en het enige wat je hoeft om kans te maken is het juiste antwoord te mailen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

We gaan het jullie niet heel moeilijk maken(denken we) we willen alleen weten hoeveelste ‘Klassieker’ Vaiana is van Disney. Het enige juiste antwoord is niet 56 zoals vele dachten, maar Vaiana is alweer de 60ste (!!!) klassieker van Disney

Uit de vele juiste antwoorden hebben we toch 3 winnaars kunnen trekken

Stef (Blu-Ray)

&

Lotje (Blu-Ray)

&

Corinda (DVD)

Gefeliciteerd de film komt zo snel mogelijk jullie kant op

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar