Site pictogram Movie Addicts

Winnaar prijzenpakket-actie A Bigger Splash

a_bigger_splash_51000082_ps_1_s-low(1)

De zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul (Schoenaerts) en Marianne (Swinton) op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotse opduiken van Harry (Fiennes) en zijn dochter Penelope (Johnson). Harry is een luidruchtige driftkikker. Bovendien is hij de ex van Marianne. Wat volgt is een broeierige wervelwind van jaloezie, passie en uiteindelijk ook gevaar voor alle betrokken partijen… Een zinderende, sexy, zomerse thriller, boordevol intriges, lekker eten, prachtige Italiaanse landschappen en beeldschone mode.

In samenwerking met Lumière mogen wij een mooi prijzenpakket weggeven bestaande uit 2 vrijkaarten, de soundtrack en een strandlaken van A Bigger Splash. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Van de vier hoofdrolspelers is Tilda Swinton tot nu toe de enige die een Oscar heeft gewonnen. Voor welke film heeft zij destijds Oscargoud in de wacht gesleept? Het juiste antwoord op deze vraag is natuurlijk Michael Clayton

Op een enkeling na had iedereen dit goed dus uit een grote hoed wisten we 1 winnaar te trekken.

Annie

Gefeliciteerd!! Het prijzenpakket incl vrijkaarten komt zo snel mogelijk jouw kant.

 

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar