Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Prijzenpakketactie Split (Nu in de bioscoop)

split_02038331_ps_1_s-low (1)

Kevin (James McAvoy), die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, wordt door een van de persoonlijkheden die in hem leeft, aangezet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey (Anya Taylor-Joy, The Witch). Samen met zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher (Betty Buckley) moet Kevin een overlevingsstrijd voeren met alle persoonlijkheden die in hem schuilen.

Vorig jaar had M. Night Shyamalan een goede comeback met The Visit en nu is hij terug met de verrassende thriller Split. Wij mogen een prijzenpakket weggeven met daarin notitieboeken en t-shirts. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is ons het juiste antwoord te mailen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Anya Taylor-Joy is een van de jonge aanstormende talenten in Hollywood, maar dit is dan ook niet de eerste keer dat zij geterroriseerd wordt door iets kwaadaardigs. In welke film heeft Anya Taylor-Joy nog meer te maken met een dodelijk kwaad? Vele van jullie gingen voor Vampire Academy maar tja daar heeft ze niet eens credits voor gehad. Dus nee, dit was niet de titel waar we naar op zoek waren. Een aantal mensen hebben verder gekeken en misschien wel The VVitch gezien en laat dat nou net de titel zijn van de film waar we naar op zoek waren

Uit de juiste inzendingen (en dat waren er nog genoeg) hebben we twee winnaars getrokken

Veerle

&

Hubble

Gefeliciteerd!! jullie hebben de Split prijzen gewonnen en deze komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Voor meer informatie over de film check de website www.split-film.nl of Facebook

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar