Site pictogram Movie Addicts

Programma-aankondiging van het 2015 Amsterdam Halloween Festival

Het Amsterdam Halloween Festival bereidt zich voor op meerdere dagen met gruwelijk goed Halloweenplezier! In de morbide overtuiging dat Halloween langer dan één dag zou moeten duren, vindt het festival plaats van 29 oktober tot 1 november 2015 – met evenementen vanaf 22 oktober om mee af te trappen. Eén van de hoogtepunten van de zesde editie van dit jaarlijkse festival is het The MONSTER BASH Halloween-kostuumfeest in Panama.

 

Het programma van 2015 met gruwelijk goede evenementen

 

22, 24 & 28 okt: Drop Dead Gory make-up workshops
Upgrade je Halloween-kostuum door te leren bloeden als een pro! Workshop thema’s: ‘Rockabilly Horror’, ‘Argh Monsters!!’ and ‘Gore/SFX makeup’. Deze workshops zijn inclusief alle benodigde materialen, een goodiebag en korting in de winkel.
22 okt 19:00-21:30, 24 okt 18:00-20:30, 28 okt 19:00-21:30; Back Stage, Rozengracht 101-103; €49

30 okt: Fright Night Skate
Honderden gekostumeerde rolschaatsers gaan de straten van Amsterdam op. Wat er leuker is dan daarnaar komen kijken? Meedoen!

20:30; aanvang bij het Vondelpark; gratis

 

31 okt: A Room With A Boo
Rust in vrede deze Halloween! Boek een arrangement met hotelovernachting, inclusief een fles bubbels, vervoer naar club Panama, twee kaartjes voor het Monster Bash-feest en nog vele griezelige extra’s.

Hotel Arena, ‘s-Gravesandestraat 51; €247, reservations@hotelarena.nl
31 okt: Eat, Drink & Be Scary
Prikkel je smaakpapillen met angstaanjagend lekkere tapas! Het aantal zitplaatsen voor dit Halloweendiner is beperkt, dus boek ruim op tijd. Bij het diner zijn twee drankjes en een cocktail inbegrepen.

19:30-21:30; Pata Negra, Oostelijke Handelskade 999; €55

31 okt: Makeup & Costume Pre-party
Professionele visagisten en ziekelijk getalenteerde stylisten staan paraat om jouw beste en bloederigste Halloweenlook te creëren. Boek nu je plekje voor deze pre-party en stoom jezelf klaar met andere Halloweeners!

19:00-23:00; La Calverna, Oostelijke Handelskade 999; de prijzen variëren

31 okt: The Monster Bash Halloween-kostuumfeest
Maak je borst maar nat en trek de petticoats uit de kast, kinders! Het beruchte Halloweenfeest van Amsterdam Spook is dit jaar een ode aan Rockabilly & Psychobilly, vintage horror, popart en monsters uit B-films. Verwacht een line-up met meer dan 30 artiesten, dj’s, vj’s en performers. De best geklede gasten winnen geld en andere prijzen.
31 okt, 21:30-05:00; Panama, Oostelijke Handelskade 4; voorverkoop €24.50

31 okt: Mr Horror’s Halloween Horror Show
Nachtelijke horrorfilmmarathon met een vertoning van vier films, geselecteerd door Mr Horror.
Middernacht tot 07:00; Tuschinski, Reguliersbreestraat 26-34; €25 (korting met een Pathé Unlimited-pas)

Kriterion Kids Halloween
Halloweenfeest voor kinderen van 5 tot 12 jaar met films, spelletjes, knutselen en schminken.
1 nov 12:00-18:00; Kriterion, Roetersstraat 170; €7 toeslag voor de films, toegang tot het feest is gratis

Spooktacular Parade

Halloweenparade voor kinderen door het Vondelpark. Alle kleine vervoermiddelen met wielen – fietsen, steppen, buggy’s – zijn welkom! Verzamelen bij de ingang aan de noordkant (Leidseplein) of zuidkant (Amstelveenseweg).
1 nov, 09:45, Vondelpark, €5 per gezin

Halloweenkortingen

Ontvang korting bij de meeste kostuum- en feestwinkels in Amsterdam door je kaartje voor The Monster Bash te laten zien.

 

Over Amsterdam Spook
Al sinds 2000 organiseert Amsterdam Spook themafeesten in Amsterdam, waaronder het inmiddels legendarische Halloweenfeest. Elk jaar krijgt het Halloween-kostuumfeest een nieuw thema. Het thema wordt allereerst uit de diepste krochten van een beladen brein gehaald, en hierna begint het verhaal. In het jaar dat volgt worden creatieve kostuums en decors gecreëerd en vindt een zorgvuldige selectie van artiesten, dj’s, performers en een locatie plaats – met als doel om een authentieke en prikkelende Halloweenervaring neer te zetten.

Wat deze feesten onderscheidt van de rest? Ze ademen Halloween! De kostuums zijn tof, het publiek is te gek en Ze nemen zichzelf niet al te serieus. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hun website voor foto’s van eerdere feesten! http://halloweenamsterdam.com/photos/

Stalk ons:

Twitter @AmsterdamSpook

Instagram @AmsterdamSpook #amsterdamspook

Facebook facebook.com/Halloween.amsterdam

Pinterest pinterest.com/amsterdamspook
Website www.amsterdamspook.com / www.halloweenamsterdam.com   www.amsterdamhalloweenfestival.com

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar