Site pictogram Movie Addicts

Programma Night of Terror Bekend (16 april)

In de nacht van 16 op 17 april is het weer zover en kan alle subtieliteit het raam uit bij deze editie van The Night of Terror tijdens het Imagine Fantastische Film Festival. Er zijn weer vier totaal verschillende titels geselecteerd voor deze editie. Bekijk hieronder de trailers van 2 van deze uitzinnige titels want helaas zijn niet van alle films al een trailer beschikbaar.

The Devils Candy

Schilder en metalhead Jesse betrekt samen met zijn vrouw Astrid en dochtertje Zooey een huis op het platteland. Al snel begint Jesse stemmen te horen en als in een trance schilderijen te maken. Intussen wordt het huis belaagd door de geestelijk gehandicapte Ray, de zoon van de vorige bewoonster.

helaas geen trailer beschikbaar

The Mind’s Eye

Zack heeft psychokinetische krachten en belandt na een aanhouding in de kliniek van Dr. Slovak, die mensen met die gaven helpt. Hij vermoedt al snel dat Slovak stiekem genetisch materiaal aftapt en dat bij zichzelf inspuit. Als Zack ontsnapt, zijn de rapen gaar.

helaas geen trailer beschikbaar

Bunny the Killer Thing

Waarin een reusachtig konijn zwaaiend met een dildo op zoek gaat naar fresh pussy. Oftewel hoe vreemd wil je het krijgen??? Deze film moet het publiek los kunnen krijgen in hun verbale creatieve uitingen.

Trailer

 

Pendemic

In de toekomst wordt de wereld geteisterd door een virus dat lijkt op hondsdolheid. In de laatste fase van besmetting worden patiënten extreem gewelddadig. Vanuit een bewaakte compound gaat dokter Lauren Chase met vier soldaten op weg om een groepje belegerde collega’s te ontzetten. Het wordt een helse afvalrace. Naast Hardcore Hendry nog een film waarbij we het geheel beleven vanuit het oogpunt van een van de hoofdpersonen.

Trailer

Imagine Film Festival
14 – 24 April 2016 – EYE in Amsterdam
www.imaginefilmfestival.nl 
Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar