Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Ray Donovan seizoen 3 DVD actie

ray-donovan-s3-3d(1)

Het derde seizoen alweer van Ray Donovan. Ray lijkt de weg volledig kwijt te zijn. Hij woont niet meer thuis, Ezra is overleden en zijn zaak is ook niet meer wat het geweest is. Ondertussen blijft zijn vader Mickey een verwoestende invloed hebben op alle leden van de familie. Hierdoor wordt Ray gedwongen in zee te gaan met een machtige man en zijn gezin waarbij het verrotte karakter van zijn gezin op kinderspel lijkt. Weet Ray zijn familie in veiligheid te brengen en vrede te vinden met zijn eigen verleden?
Liev Schreiber en Jon Voight schitteren wederom in dit derde seizoen van Ray Donovan en wederom krijgen we meer inzicht in wat Ray drijft, maar ook waar een aantal oude lijken uit de kast tevoorschijn komen. Wij mochten dit derde seizoen nu ook weggeven en het enige wat jij hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag
Ray Donovan is niet bepaald een lieverdje ondanks dat zijn bedoelingen veelal goed zijn. Kunnen jullie nog drie series noemen welke draaien rondom een criminele familie/hoofdpersoon? Juist ntwoorden waren onder andere The Sopranos, Narcos, Empire, The Blacklist en Penoza

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken welke wel beide de DVD box zullen ontvangen (De Blu-Ray bleek niet beschikbaar)

Dennis

&

Rika

Gefeliciteerd!!! De Boxen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

Mail je antwoord onder vermelding van Ray Donovan naar win@movieaddicts.nl en vergeet niet je voorkeur voor Blu-Ray of DVD en adres te vermelden

 

Tralier

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar