Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Rectify Seizoen 4 DVD actie (Nu verkrijgbaar op DVD)

Winnaars Rectify Seizoen 4 DVD actie (Nu verkrijgbaar op DVD)

In dit vierde en laatste seizoen van Rectify blijven we de na 19 jaar vrijgekomen Daniel Holden volgen. Zijn gedwongen verbanning uit Georgia zorgt voor afstand met de rest van de familie, zowel letterlijk als figuurlijk. Daniel moet op eigen benen leren staan, en vindt steun bij lotgenoten in een reïntegratieproject in Nashville. En hoewel het hem zwaar valt om aan een normaal bestaan te wennen, zorgt de verbanning er ook voor dat Daniel onverwacht kennis maakt met de positieve kanten van zichzelf en van het leven. Hij maakt opnieuw kennis met vriendschap en de liefde, en leert om te gaan met zijn trauma’s.Intussen gaat het leven in Paulie door. Amantha ontmoet een oude bekende die haar leven aardig op zijn kop zet, maar heeft ook nog iets af te sluiten met Jon Stern. De relatieproblemen van Teddy en Tawney blijven aanhouden. En Janet, die het moeilijk vindt om zo ver van Daniel te zijn, neemt samen met Ted Sr. een grote beslissing. En dan is er nog een allesbeslissende vraag: wat is er werkelijk gebeurd tijdens de nacht dat Hanna Dean werd vermoord? Jon en Sheriff Daggett zijn dichterbij het antwoord dan ze denken..

Rectify loopt al een paar jaar en met het vierde seizoen komt een einde aan het verhaal van Daniel. In samenwerking met Just Entertainment en Your Media Wave mogen wij 2 keer de DVD-Box van het laatste seizoen weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Rectify draait om een (mogelijke) dwaling in het rechtssysteem waarbij een onschuldige man in de dodencel beland. Kunnen jullie nog een serie of film noemen waarbij dit ook het geval is? Er zijn natuurlijk meerdere voorbeelden, maar een van de bekendste en ook populairste qua antwoord is natuurlijk de Netflix Docu serie Making a Murderer

Uit de vele juiste antwoorden hebben we 2 winnaars getrokken

LangeDon

&

Ron

Gefeliciteerd!!! De boxen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar