Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Red Turtle DVD/Blu-Ray actie (Nu verkrijgbaar)

red-turtle-br

In de film volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Michael Dudok won jaren geleden een Oscar voor zijn korte tekenfilm Vader en Dochter en 16 jaar later kwam hij eindelijk met zijn feature film The Red Turtle welke hij in samenwerking met de legendarische Ghibli studio (Spirited Away, Howl’s Moving Castle) naar het grote scherm bracht. The Red Turtle is nu verkrijgbaar is op DVD en Blu-Ray en in samenwerking met Lumière mogen wij de DVD en Blu-Ray van deze bijzondere titel weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te geven.

Prijsvraag:

Een vraag over de trailer, Met een titel als The Red Turtle is het logisch dat er een schildpad in voorkomt. Maar hoeveel schildpadden zijn er in de onderstaande trailer te zien? Het juiste antwoord is natuurlijk 4

Uit de vele juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken

Gino (DVD)

&

Ralph (Blu-Ray)

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar