Site pictogram Movie Addicts

Review Ant-Man and the Wasp

Review Ant-Man and the Wasp

Nadat Scott Lang (Paul Rudd) terug gekomen is uit de subatomaire omgeving is Hank Pym er op gebrand om zijn vrouw daar te vinden. Samen met zijn dochter Hope van Dyne (Evangeline Lilly) bouwt hij een machine om naar die wereld te kunnen reizen. Hierdoor komen ze helaas in het vizier bij Sonny Burch (Walton Goggins) die willens en wetens het lab wilt hebben. Maar dat is misschien nog wel hun kleinste probleem, want ze worden op de hielen gezeten door Ghost (Hannah John-Kamen). Zij heeft veel baat bij het lab en de uitvinding die zich daar bevindt. Er is alleen 1 kleine uitdaging. Dankzij Scott zijn avontuur in Captain America: Civil War zit hij met een enkelband thuis met huisarrest. Lukt het hem om ongemerkt zijn huis te verlaten en Hank bij te staan in zijn missie? En zal de samenwerking met the Wasp soepel verlopen of speelt het verleden tussen hen te veel mee?

Paul Rudd zit weer helemaal in zijn rol en is ook weer zichtbaar aan het genieten van zijn rol als superheld. Ik houd van zijn humor en ook in deze film is dat weer volop aanwezig en on point. Ook in deze film dacht ik een aantal keer, hij is wel heel goed gecast om deze rol op zich te nemen. Ik zou niet snel een andere acteur voor mij zien die dit beter had kunnen doen dan Paul Rudd. Uiteraard wordt hij weer vergezeld door Michael Peña, rapper T.I. en David Dastmalchian als zijn collega’s. De wisselwerking tussen deze vier is echt geweldig! Vooral een droogkloot als Michael Peña krijgt veel lachers op zijn hand. Dat was tenminste bij mij wel het geval! Evangeline Lilly is wel echt bad ass als superheld! Een vrouwelijke superheld vind ik zelf altijd lastig om van tevoren een beeld bij te vormen. Vaak werden vrouwelijke superhelden toch best seksistisch neergezet, al is dat tegenwoordig wel iets minder het geval. Maar Evangeline is als the Wasp wel echt heel goed! En je gelooft ook echt dat ze de ene na de andere man aan kan in een gevecht zonder ongeloofwaardig over te komen.

Ik vind Ant-Man wel de leukste en grappigste superheld uit de Marvel Universe (Deadpool daar gelaten, maar die werkt in een ander universum en beschikt over een ander soort humor) Dit komt denk ik ook zeker door acteurs als Paul Rudd en Michael Peña,  maar ook het groter en kleiner worden/maken van objecten zorgt voor veel grappige situaties en scènes. Dit zit ook wel echt goed in elkaar en wordt fantastisch in beeld gebracht, waardoor je ook echt meegenomen wordt in die wereld. Ik heb mij geen moment verveeld tijdens deze film. Ik kan dan ook niet wachten om Ant-Man en the Wasp in een Avengers film te zien. Als Marvel fan is deze film zeer zeker een must see en ook bij deze film moet je de hele aftiteling uitzitten, want er komt nog iets leuks aan het einde.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar