Site pictogram Movie Addicts

Review Bad Moms

bad-moms-red-band-trailer

Amy (Mila Kunis) leidt een druk bestaan met haar gezin en haar drukke baan. Naast dit leven probeert ze ook nog alle activiteiten op school mee te pakken. Wanneer ze haar man betrapt in een compromitterende positie en hem het huis uitschopt staat ze er nog meer alleen voor dan dat ze al deed. Na een ouderavond besluit ze het roer om te gooien. Samen met de moeders Carla (Kathryn Hahn) en Kiki (Kristen Bell) besluiten ze even niet meer de perfecte moeders te willen zijn, maar doen ze wat eigenlijk elke moeder wel zou willen. Doen waar jij zin in hebt! En niet dingen doen die moeten voor je kind, man of iemand anders, maar alleen wat jij wilt!

Mila Kunis is vooral bekend als actrice in komedies op een paar uitstapjes na. Of zij ook kon overtuigen als moeder van 2 tieners was nog maar de vraag, aangezien haar eigen kindje nog geen 2 jaar is. Maar dit bleek geen probleem voor Mila Kunis, zij weet te overtuigen als moeder van tieners en al het reilen en zeilen wat daarbij komt kijken. Ze wordt goed bijgestaan door Kathryn Hahn, die wel vaker iemand speelt die zo gek is als een deur. Ook hier komt ze af en toe scherp uit de hoek en krijgt ze met regelmaat de lachers op haar hand. Zij is wel de ultieme bad mom in deze film en neemt dan ook regelmatig het voortouw. Kristen Bell begint als een geitenwollensokken moeder, die eerder een slaaf is dan een moeder en een echtgenote. Dit weet zij leuk neer te zetten, waardoor je het af en toe echt met haar te doen hebt en je dan ook met smart zit te wachten tot het moment dat zij eens even flink uit de ban gaat springen. De chemie tussen de 3 dames is zeer sterk, waardoor de situaties natuurlijk over komen en niet geforceerd. Door deze klik leef je af en toe echt mee met de personages.

Welke moeder wilt dat nou niet, even doen waar alleen jij zin in hebt. Even geen dingen doen die moeten, maar even alles los laten en los gaan. Ik in ieder geval wel. En met deze instelling ging ik ook naar deze film, misschien wel “bang” dat ik veel zou herkennen. En ja, ik zag toch wel een aantal dingen in de film waarin ik mezelf kon plaatsen. Maar ook de rollen van Christina Applegate, Jada Pinkett-Smith en Annie Mumolo als de “ultra perfecte moeders” waren erg herkenbaar, en dan niet zo zeer dat ik mezelf erin herkende, maar ik ken genoeg moeders die zogenaamd perfect proberen te zijn voor de buitenwereld.

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar