Site pictogram Movie Addicts

Review Bloodshot

Review Bloodshot

Bloodshot is een nieuwe actie film met Vin Diesel in de hoofdrol en betreft een comic verfilming. Zo kruipt Vin Diesel dit keer herkenbaar in de huid van een comicbook karakter buiten zijn rol van Groot in de Marvel films

Na een fatale missie wordt een soldaat opgelapt en voorzien van nano technologie. Hierdoor kan hij super snel genezen en nemen kracht en snelheid toe, maar deze aanpassing heeft ook zijn nadelen. Zo worden zijn herinneringen gemanipuleerd om hem als wapen te kunnen gebruiken. Wanneer Bloodshot hier achter komt keert hij zich tegen de organisatie die hem gecreeerd heeft.

Bloodshot begint gelijk al lekker met veel actie, de actie ziet er veelal ook overtuigend uit ook al is er veel met CGI gedaan, iets wat de laatste jaren veel meer realistischer wordt. Ondanks dat ik nooit het stripboek heb gelezen en niet bekend was met het verhaal heb ik mij goed kunnen vermaken en is er een degelijke basis gelegd voor mensen die zonder voorkennis deze film gaan kijken. Vin Diesel heeft natuurlijk de rol van Bloodshot en doet dat aardig aangezien Bloodshot een sterk personage is heb je daar natuurlijk ook een spierbundel voor nodig. Eiza Gonzalez speelt KT het hulpje van de grote baas die met Bloodshot grote plannen heeft en ook zij is geholpen . Sam Heughan en Talulah Riley spelen respectievelijk Jimmy en Gina, twee figuren die veel van elkaar afhankelijk zijn en moeten voorkomen dat Bloodshot rogue gaat. Als laatste licht ik nog de rol van Lamorne Morris (bekend van oá’New Girl) uit, die op zijn eigen herkenbare manier de maffe hacker speelt die probeert het bedrijf van Emile Harting kapot te maken. Lamorne zorgt dan ook voor wat comic relief in dit verder redelijk serieus gegeven. Bloodshot werkt als actiefilm en kijkt lekker weg. De film kwam misschien wat groffer over met vechten dan bijvoorbeeld Deadpool, maar het maakte de film voor mij als actieliefhebber wel om van te genieten.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar