Site pictogram Movie Addicts

Review Despicable Me 3 ( Nu in de bioscoop)

Review Despicable Me 3 ( Nu in de bioscoop)

Met Despicable me 3 zijn we alweer toegekomen aan het derde avontuur van Gru, de meiden en uiteraard zijn ook de minions weer terug met hun rare fratsen .

Gru en Lucy zijn inmiddels getrouwd en proberen zo goed mogelijk de drie meiden (Edith, Agnes en Margot) op te voeden. Weg van het schurken bestaan  werken zij voor de AVL (Anti schurken club). Door zijn werk dreigt er echter een breuk met de Minions aangezien die wel het schurken leven missen.

Gru krijgt ondertussen het nieuws dat hij een tweeling broer, Dru, blijkt te hebben. Samen met alle dames trekt hij erop uit om zijn broer te leren kennen, maar uiteraard niet zonder een eigen agenda er op na te houden. Tussen alles door moet er namelijk ook nog een superschurk verslagen worden in de vorm van Balthazar Bratt

Over de stemacteurs heb ik eigenlijk wel wat te zeggen want Steve Carrel spreek namelijk 2 personages in het gaat hierbij om Gru en Dru wat ik raar vond want ze hadden beide verschillende stemmen.

Kristen Wigg spreekt de stem weer in van Lucy die alles doet om goede moeder te zijn wat soms nog wel eens wat grappige moment oplevert.

Helaas zien we dit keer weinig van Doctor Neferio. Waarom? Dat zul jezelf moeten zien

Trey Parker (South Park) doet de stem van schurk Balthazar Bratt en zoals verwacht gaat hem dit goed af. De makers hebben sowieso een apart en kleurrijk figuur gemaakt van deze schurk die duidelijk in de jaren ’80 is blijven hangen. Wat betreft muziek zal dat bij veel volwassenen zeer leuk en herkenbaar zijn.

De film zelf was leuk en wederom chaotisch vooral omdat minions veel slechter zijn dan vorige delen maar dan wel op een leuke manier vond ik. Een prima en vermakelijke film.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar