Site pictogram Movie Addicts

Review Girls Night Out

Review Girls Night Out

Jess (Scarlett Johansson) zit midden in de campagne om voor Senaat te gaan en haar voorbereidingen voor haar trouwdag met Peter (Paul W. Downs). Na 10 jaar komen de jeugdvriendinnen, Jess, Alice (Jillian Bell), Frankie (Ilana Glazer) en Blair (Zoë Kravitz) samen voor het vrijgezellenweekend van Jess. Niet veel later schuift ook Pippa (Kate McKinnon) aan bij het gezelschap. Tijdens een avondje stappen komen de vriendinnen op het idee om een stripper in te huren. Wanneer de stripper aankomt bij het huis van de dames gaat het al snel mis en komt deze door een ongelukkig ongeluk te overlijden. Hoe gaan de dames dit oplossen, zonder dat het senaatschap van Jess in gevaar komt??

We zien Scarlett Johansson de laatste tijd niet veel meer in komedies en het is dan ook afwachten of het haar goed afgaat. En ik moet zeggen dat zij goed haar mannetje staat tussen de (weliswaar wat nieuwere) komedienes. Al is ze niet de komische noot waar de film het van moet hebben, maar ze stoort niet in het geheel en weet hier en daar de lachers op haar hand te krijgen.

Ergens zag ik wel wat op tegen Jillian Bell, omdat ik het gevoel had dat ze weer in dezelfde rol zou gaan zoals ik al vaker van haar gezien heb (22 Jumpstreet, The Night Before). Ondanks dat ze eigenlijk wel weer in deze rol zat paste het bij de film en stoorde ik mij er niet aan. Maar ik ben wel van mening dat ze binnenkort andere rollen moet aan gaan nemen, want ik denk dat men dit wel gezien heeft van haar.

Kate McKinnon speelt de Australische vriendin van Jess. Ik ben na de re-make van Ghostbusters (Sorry haters, ik vond dit best een leuke film) fan geworden van Kate McKinnon. Net als in Ghostbusters vind ik ook dat zij in deze film de meeste lachers op haar hand krijgt. Het komt allemaal heel natuurlijk over en alsof ze er niet veel moeite voor hoeft te doen. Even dacht ik dat zij echt uit Australië kwam vanwege haar constante accent, maar dat blijkt niet zo te zijn. Dit vind ik altijd een pluspunt voor een acteur of actrice wanneer zij dit goed kunnen overbrengen.

Ik probeerde er zo neutraal mogelijk in te gaan, aangezien de geluiden die ik had gehoord niet heel positief waren. Voordat ik deze geluiden had gehoord had ik de trailer gezien en leek deze film mij super grappig en briljant! Ik keek dan ook wel uit naar deze film. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik ‘m wel wat grappiger had verwacht. De film viel hier en daar wat dood en de wat minder duidelijke grappen kwamen niet geheel tot hun recht. Was het een slechte film? Nee absoluut niet! Er was nog genoeg te lachen en al zag je een paar dingen van ver aan komen werkte ze nog steeds goed op de lachspieren. Het had van mij alleen nog wel iets scherper gemogen. Daarbij hadden de makers sommige situaties misschien nog wat dieper uit kunnen en mogen werken, waardoor ze nog beter hadden gewerkt.

Ben je in een goede en melige bui, dan heb je een leuke film en word je echt vermaakt!

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar