Site pictogram Movie Addicts

Review Mission Impossible II

fhd001TOP_Anthony_Hopkins_002(1)

Ik ben geen grote fan van Tom Cruise, maar in de Mission Impossible films vind ik hem wel goed. Deel twee is een echte actiefilm en niet zoals het eerste deel welke meer een spionagethriller was. Mission Impossible II draagt duidelijk de stempel van John Woo door de slow motion scenes en de lucht acrobatiek welke toch zijn handelsmerk was..

Sean Ambrose (Dougray Scott) een agent binnen het IMF steelt een superserum en verdwijnt daarna. Ethan Hunt (Tom Cruise) krijgt de opdracht om Niah (Thandie Newton) te rekruteren voor een opdracht. Hij weet echter niet dat zij de ex is van Ambrose en als lokaas moet dienen om achter diens plannen te komen. Het serum is namelijk niets waard zonder het virus waartegen het dient. Ethan moet de strijd aangaan met een los geslagen Ambrose welke niets geeft om bijkomende schade en de waarde van mensen levens om aan een fortuin te komen.

Ik vond het een hele goeie bond look a like film, je geniet van de actie scenes vooral door de slow motion scenes at toch het handels. Het verhaal is goed en Anthony Hopkins als degene die de opdracht geeft is een leuke toevoeging aan het al grote aantal bekende acteurs binnen de franchise. Thandie newton is een mooie dame om naar te kijken en de stunts zijn wederom top. Het einde is zoals bij zoveel actiefilms niet zo goed maar de weg naar de finale is dat wel.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar