Site pictogram Movie Addicts

Review Sausage Party

sausage-party-trailer-still

Sausage Party, super grappig, maar absoluut geen kinder animatie. Grof taal gebruik en schuine grappen, kunnen we op z’n tijd goed van lachen, maar hou er dus rekening mee dat je de kids thuis laat.

Dolblij en vol verwachting zit het eten in de supermarkt te wachten in de hoop gekozen te worden voor een reis naar the great beyond. Frank (Seth Rogen) het worstje en Branda (Kristen Wiig) het broodje zijn geen uitzondering. Alle twee worden ze gekozen door de machtige (mens) om mee te gaan naar huis en kunnen hun geluk niet op……..Tot ze erachter komen wat deze machtige wezens ‘echt’ met eten doen. Als een katholieke die erachter komt dat het verhaal van die oude man in Rome toch niet waar is worden de dromen van het eten heel erg ruw verstoord wanneer ze zien dat niets dan dood en verderf ze te wachten staat (letterlijk).

Wat de stemmen betreft zijn Nick Koll (Douche) en Danny McBride (Honey mosterd) m’n favoriet. De een heeft een trauma overgehouden aan wat hij heeft gezien in de mensen wereld en de ander is uit op wraak. Dit brengen zij vocaal heel overtuigend over. De humor is een mix van grof taal gebruik, sex en drugs grappen, iets wat niet werkt voor iedereen, maar net als bij Jay en Silent Bob werkt het ook in Sausage Party.

We hebben allemaal de trailer gezien maar met de goede spannings opbouw in de film kan ik je zeggen dat zeer zeker niet alles verklapt is. Ook grafisch is de film prima in orde.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar