Site pictogram Movie Addicts

Review Searching

Review Searching

Wanneer Margot (Michelle La) niet thuis is gekomen na een studieavond komt de ergste nachtmerrie voor elke ouder uit voor David (John Cho). De politie wordt al snel ingeschakeld en gaat alles af en adviseert John om al haar vrienden af te gaan op social media en van school. Maar ken je je kind wel zo goed als dat jij denkt??

Ik ken John Cho voornamelijk van komische rollen (American Pie, Off Centre, Harold and Kumar) en was dan ook wel heel benieuwd hoe hij een serieuze rol als deze neer zou zetten. Ik vond hem erg goed in deze rol. Je zag hem steeds verder breken en radelozer worden. Ik leefde echt heel erg met hem mee. Van mij mag hij vaker dit soort rollen gaan aan vertolken.

Debra Messing speelt Detective Vick, de agent die op de zaak is gezet en zich volledig inzet om Margot te vinden. Ook van haar ben ik komische rollen gewend (Will and Grace), maar ook zij zet deze serieuze rol goed neer. Regelmatig is de emotie goed bij haar af te lezen. De hele film is “gefilmd” door middel van webcams, videobellen, livestreams e.d., hierdoor ga je helemaal mee in het verhaal en is het net of je echt deel uitmaakt van het verhaal. Niet één keer zie je een beeld door middel van een gewone camera. Ik werd echt helemaal meegezogen in de film, waardoor ik het gevoel had dat ik echt nieuwsberichten door kreeg.

Als de muis verplaatste naar een andere hoek keek ik echt mee met het pijltje en was ik benieuwd waar er op geklikt werd of had ik het gevoel dat ik erop ging klikken. Ik vond dit een erg interessante manier van filmen, maar ik kan mij ook voorstellen dat er mensen zijn die dit vreselijk vinden en hierdoor juist niet in de film komen. Het verhaal zat goed in elkaar, mede doordat je met zijn gedachte mee ging en al zijn beslissingen en gedachten ook snapte. Ik denk dat veel ouders hetzelfde zouden doen als wat David Kim in de film heeft gedaan.

Dit is zeker een aanrader, helemaal als je tegen de manier van filmen kan! En ook voor in de bioscoop is deze zeker het kijken waard!! Ik zou er zo nog een tweede keer naar toe gaan!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar