Site pictogram Movie Addicts

Review The Boys S2 (afl 1-3 vanaf 4 september op Amazon Prime)

Review The Boys S2 (afl 1-3 vanaf 4 september op Amazon Prime)

Eindelijk is het zover en is seizoen 2 van The Boys daar!!!! Niet in een keer alle aflevering, maar om te beginnen met 3 afleveringen. Om vervolgens elke week met 1 aflevering te komen met een finale op 9 oktober en hoe mooi seizoen 3 is al aangekondigd. Om te beginnen een korte samenvatting met voor wie seizoen 1 nog niet gezien heeft wel wat spoilers.

In seizoen 1 verliest hoofdpersoon Hughie zijn vriendin door een letterlijke hit & run met een superheld. Kort hierop wordt hij benaderd door voormalig CIA agent Billy Butcher, een met maar 1 doel. Corrupte superhelden kapotmaken en het bedrijf dat hun vertegenwoordigd kapot te maken. Hughie komt in een avontuur terecht welke hem uit zijn veilige anonieme leven sleurt, maar waarin hij ook een nieuwe liefde vind

t, Een nieuwe liefde welke ook nog eens …. een superheld blijkt te zijn. genaamd Starlight is het nieuwste lid van The Seven, het superhelden team onder leiding van megalomane Homelander. Ondertussen is het team uitgebreid met Frenchie en Mother’s Milk, 2 oude bekenden van Billy. Het team komt tot de ontdekking dat de superhelden gemaakt blijken te zijn en niet zo geboren. en in een alles onthullende en schokkende finale blijkt de dood van Billy zijn vrouw, en de reden van zijn haat richting de superhelden met Homelander voorop, in scene gezet. Zij leeft nog en voedde in het geheim het kind op van haar en Homelander!!!! Iets wat Homelander ook niet wist.

op naar seizoen 3, maar hoe nu verder? Het team ligt uit elkaar. Hughie wist met Frenchie, Mother’s Milk en hun supervriendin Kimiko te ontkomen en ze leven nu ondergedoken aangezien ze de meest gezochte mannen zijn in Amerika. Billy zijn ze kwijt, maar aan het einde van aflevering 1 zijn de Spice Girls weer samen. Ondertussen probeert Starlight bewijzen te verzamelen welke het bewijs vormen dat superhelden gecreeerd zijn door wetenschappers met een chemisch goedje. Het team is wel bij elkaar, maar is het vertrouwen er nog wel aangezien iedereen toch een eigen agenda erop na lijkt te houden? De jacht op een terrorist met superkrachten moet beide kampen op weg helpen maar zorgt ook voor de nodige problemen en een snelle confrontatie tussen Team Butcher en The Seven. The Seven heeft met Stormfront een nieuwe superheld toegevoegd gekregen welke volledig haar eigen weg lijkt te gaan met alle gevolgen van dien.

Seizoen 2 gaat gewoon doodleuk verder waar seizoen 1 ophield. Dat lijkt logisch, maar met verder bedoel ik ook echt verder in elke zin van het woord. De inzet wordt hoger, de actie is harder, bloederiger (en niet altijd geschikt voor dieren liefhebbers, de dolfijn scene uit S1 wordt zwaar overtroffen) en de humor is grover. De nieuwe karakters voegen meteen iets toe en bestaande karakters wordt stukje bij beetje verder uitgediept. Karl Urban leeft zich weer heerlijk uit als Billy Butcher en krijgt heerlijk tegenspel van Jack Quaid als Hughie. Anthony Starr is als Homelander nog creepier dan in S1, voor zover dat mogelijk was. En er is genoeg beweging in beide kampen om het verhaal interessant te houden. Grootste minpunt: vanaf nu is het elke keer een week wachten op een nieuwe aflevering aangezien deze drie afleveringen smaken naar meer.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar