Site pictogram Movie Addicts

Schrijvers gezocht!!!!

Met Movieaddicts zijn we alweer een aantal jaren behoorlijk actief echter komen we er ook achter dat er steeds meer uitkomt en dat ook nog eens op steeds meer platformen. We willen graag zoveel mogelijk meepakken maar ook nog steeds datgene zien waar onze interesses liggen, want dat is natuurlijk het leukst om over te schrijven of het nu om toppers of tegenvallende titels gaat.

Met bioscooptitels, DVD/Blu-Ray releases, Picl, Netflix, Amazone Prime, Fear Unlimited, Horrify en ga zo maar door. Er is genoeg om te zien. Nee, er is eigenlijk teveel om te kijken en daarom zoeken wij liefhebbers die hun mening graag willen delen om ons groepje te versterken.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vind om over series en films te schrijven en daarbij de mogelijkheid hebt om titels eerder als de rest van Nederland te zien? Schroom dan niet en meld je aan. En het maakt ons niet uit welk genre je het meeste ligt of dat je van alle markten thuis bent het gaat erom of je een mening hebt en deze graag deelt met anderen.

Heb je interesse? Mail je motivatie naar info@movieaddicts.nl

Overige info: Woonachtig in de omgeving van Amsterdam is een voordeel ivm persvoorstellingen en evt premières maar geen vereiste aangezien er genoeg online en thuis te zien is. Net als bij het huidige team is alles op vrijwilligers basis

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar