Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Secret Life of Pets/Huisdiergeheimen prijzenpakket-actie (Nu in de bioscoop)

huisdiergeheimen_02057842_ps_2_s-low(1)

Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets (Huisdierengeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Vanaf deze week veroveren de huisdieren de bioscopen in Nederland en in samenwerking met Universal mochten wij een leuk prijzenpakket weggeven voor deze film. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was mee te doen met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Met een film over huisdieren willen we eigenlijk maar een ding weten. Wat is jouw favoriete huisdier? Wij hadden al het vermoeden dat deze wedstrijd tussen de hond en de kat zou gaan. Na lang gelijk op te zijn gegaan bleek het merendeel van onze volgers toch echt kattenliefhebbers te zijn op de voet gevolgd door hondenliefhebbers met daarachter op grote afstand de konijnenliefhebbers. Andere antwoorden waren onder andere parkiet, cavia, slang, maar ook de Fretbleek redelijk populair.

Uit de vele inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken:

markbreda

&

Jax

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op!!

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar